Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.aymara.no/
E-post:
bookingaymara.no
Hovednummer:
21 42 24 50
Besøksadresse:
Parkveien 64
0254 Oslo
Postadresse:
c/o Concept Restaurants AS | St. Olavs gate 21B
0165 Oslo

Informasjon

 

Velkommen til en sosial matopplevelse

i hjertet av Oslo!

Aymara er en peruansk restaurant rett ved Solli Plass, som siden oppstarten i 2014 har gledet folk med nye og spennende smaker. Hos oss får du servert peruansk mat i passe store porsjoner, perfekt til å deles med de du er glad i. Oslos beste ceviche, spør du oss - men vi har også en rekke kjøtt-, fisk- og vegetarretter med smaker du garantert vil bli glad i. Bestill bord på Aymara Peru og gled deg til å oppdage peruansk mat i Oslo!

Aymara passer for alt fra kjæresteparet som vil spice opp hverdagen litt, til større grupper med venner, kollegaer eller familie. Selskaper blir servert en smaksmeny som varierer med årstidene, bestående av retter som er nøye utvalgt av kjøkkensjef Mariano Cerna. Vi kan ta imot selskaper på opp til 60 personer i vårt selskapsrom La Cueva som også har en skjerm for presentasjoner. Vil du nyte et bedre måltid med vennegjengen eller kollegaene, er vårt Chefs Table en genial plassering. Her sitter dere litt adskilt fra resten av restauranten, og blir servert en spesialmeny av kokkene fra vårt åpne kjøkken.

Et måltid på Aymara er nettopp som latinamerikansk kultur fargerikt og fullt av inntrykk. Peruansk matkultur har influenser fra det japanske kjøkkenet, så ikke bli overrasket om du også finner noen asiatiske smaker i vår mat. Prøv en Tiradito om du vil ha en syrefrisk og fargerik versjon av sashimi, eller den klassiske retten Lomo saltado med okse indrefilet om du vil få en skikkelig smak av Peru. 

Stemningen er varm og uformell, og om du bare vil komme innom på snacks og en kald Pisco Sour er du hjertelig velkommen til å sitte ned i vår lounge. På Aymara kan du komme som du er, og gå hjem en opplevelse rikere!

Åpningstider

Dag Fra Til  
Tirs 16:00 23:00 (kjøkken 22)
Ons 16:00 23:00 (kjøkken 22)
Tors 16:00 23:00 (kjøkken 22)
Fre 16:00 23:00 (kjøkken 22)
Lør 16:00 23:00 (kjøkken 22)

Foretaksinformasjon

Aymara AS har organisasjonsnummeret 913649532.