Kontakt oss

Hjemmeside:
https://viken-utleiemaskiner.no/
E-post:
ordrevum.as
Hovednummer:
Mobil:
400 00 455
Besøksadresse:
Industrivegen 4
2022 Gjerdrum
Postadresse:
Industrivegen 4
2022 Gjerdrum

Informasjon

Viken Utleiemaskiner AS er et norskt privateid selskap, stiftet av Ketil Møller Svendsen og Martine Dørmænen i 2021.

Etter årevis med alt fra oppussing, påbygg, til utarbeidelse av hage og uteområder så vi et behov for et lokalt utleieselskap rettet spesielt mot privatmarkedet, inkludert bønder og småbedrifter.

Leid utstyr roter ikke og mange av oss har ikke plass til verktøy, maskiner og alskens redskaper. Hos oss er det en kombinasjon av at kona ønsker å kunne parkere bilen i nettopp garasjen, og mannen ønsket plass til garasjeinnredning. Kanskje er man heller ikke lysten på å kjøpe verktøy eller maskiner man antageligvis kun får bruk for en eller to ganger. Vi mener at det finnes flust av driftige menn og kvinner der ute som kan fikse, pusse opp, grave, og skape selv, og følelsen man får av nettopp å skape noe selv er uvurderlig - men vi har erfart at godt verktøy og redskaper er mer enn halve jobben. Nå kan du altså leie det utstyret du trenger - når du behøver det, og når jobben er gjort leverer du det tilbake og slipper dermed en full garasje/bod eller til og med gårdsplass.

Vi er forhandlere av flere store og kjente kvalitetsmerker, så inntil vår fysiske butikk også er på plass - bestiller vi mer enn gjerne på forespørsel, noe verktøy har vi likevel lagerført. Levering avhenger av leverandør, men alt fra 2-5 dager på lagerførte artikler.

Vi streber etter å levere god service og tilpassede oppdrag, så har du spørsmål knyttet til leie av utstyr, ønsker for tidspunkter, kjøp av verktøy/redskaper og lignende kan dere kontakte oss via

Telefon: 934 62 803 / 400 00 455 Epost: ordre@vum.as

Minigravere, Stillas, lift, fliskutter, beitepusser, jordfreser, stubbefres, hoppetusser/ vibroplater, skaphenger, maskinhenger, tipphenger, jordbor, stolpebanker, betongsager, meiselhammer, og nesten av alt av småverktøy som vi gjerne leier ut pakkevis.

 

Foretaksinformasjon

Viken Utleiemaskiner AS har organisasjonsnummeret 927064294.