Kontakt oss

Hjemmeside:
https://rorteknikk.com/
E-post:
firmapostrorteknikk.com
Hovednummer:
928 03 730
Besøksadresse:
Kirkevegen 4
7500 Stjørdal
Postadresse:
Kirkevegen 4
7500 Stjørdal

Informasjon

Velkommen til Rørteknikk på Stjørdal

Vi utfører alle typer tjenester som du har behov for av en rørlegger på Stjørdal og omegn, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom.

La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, vanlig utstyrsmontering og serviceoppdrag. Vi kommer gjerne hjem til deg på befaring.

Trenger du Rørlegger?

Vi tar på oss de fleste typer serviceoppdrag innen rørlegger- og rørleggingsfaget. Trenger du nytt blandebatteri, hjelp til å installere ny varmtvannsbereder, bytte ut et gammelt klosett eller tette en lekkasje? Vi utfører både små og store oppdrag, fra å reparere røranlegget på ditt kjøkken eller bad, til å fikse større rørbrudd og kontrollere avløpssystem.

Egen Serviceavdeling

Vi har egne servicerørleggere, som besitter god rutine og hver sin servicebil. Disse bilene er utrustet med det meste av nødvendige deler og utstyr som kreves for mindre og mer vanlige serviceoppdrag. Dette er ofte kostnadsbesparende for våre kunder, da rørlegger ikke nødvendigvis behøver å dra til grossist for å hente nødvendig materiell.

Vår serviceleder, Arild Økstad, nås på telefon 970 53 709, og svarer gledelig på rørtekniske spørsmål, og/ eller tar imot din bestilling på oppdrag.

PS! Send oss gjerne ett eller flere bilder på hva du trenger hjelp til. Da kan vi møte opp og være så forberedt som mulig.

Nytt bad?

Dagens byggeforskrifter krever en omfattende dokumentasjon og kvalifiserte håndverkere. Når bad skal bygges eller rehabiliteres, er det masse regler, forskrifter og hensyn som må ivaretas.

Vi har derfor en egen våtromsavdeling, hvor vi har egne våtromsinnredere og rørleggere. Dette gjør at vi enklere kan detaljplanlegge prosjektene med tanke på fremdriftsplan og ansvarsrett. Vi tilbyr profesjonelle råd med tanke på alle valg; Oppbygging av gulv og vegger. Tekniske ting som; rør, sluk og ventilasjon, samt møbler og interiør.

«Rørteknikk har gjennom 15 år vært totalentreprenør på oppbygging eller totalrenovering av bad i regionen. Det har gitt oss en lang og bred erfaring våre fremtidige kunder får med på kjøpet.»

Fra idè og planlegging, til nedriving, oppbygging og innredning.

Første skritt på veien til nytt bad vil være et møte med avdelingslederen , Olav Fornes. Sammen vil dere tegne badet i en 3D tegning basert på ønsker og muligheter som finnes. Ta derfor med mål av badet. Vi har et rikholdig utvalg av baderoms møbler og inventar, og vil i samarbeid med de butikkansatte kunne hjelpe dere med å finne det dere måtte drømme om. Det avtales så en hjemmebefaring, slik at dere kan få en totalpris på hele jobben. Fix ferdig til avtalt tid.

Ta kontakt med Olav Fornes på telefon 97053715 for en baderoms prat.

Varmepumpe En god investering i komfort og miljø

Helt siden starten i 1953 har Rørteknikk levert varmeanlegg til trønderske hjem. Slike anlegg besto gjerne av en fyrkjel, olje, ved eller el, som hadde til oppgave å varme vann. Dette vannet ble sirkulert rundt om i huset gjennom rør, og radiatorer ble brukt til varmeavgivere. Prisutviklingen på olje og strøm har i de senere år gjort at vi i en tidlig fase fikk øynene opp for varmepumper, og har etterhvert konvertert mange gamle fyranlegg til moderne varmeanlegg. Vi har også i denne perioden hatt fokus på mindre varmepumper, og kan med stolthet si vi har levert og montert over 1000 luft/ luft varmepumper til fornøyde kunder i hele regionen.

Rørteknikk har i en årrekke hatt varmepumper som fokusområdet. Vi har gjennom vårt arbeid opparbeidet en solid kompetanse på alle typer varmepumper, og har i dag dedikerte og sertifiserte medarbeidere på hvert felt.

Fordelene med varmepumper er mange, men det viktigste er å benytte en leverandør som har lang erfaring, og derfor kan levere en optimalt fungerende varmepumpe. Teknologien bak en varmepumpe, er ganske enkel og etterhvert gammel gassteknikk. Det som skiller de beste varmepumpene fra de billigere er komponentene, styringen og oppbyggingen av anlegget. Et varmeanlegg med varmepumpe kan bygges enkelt men fungerende, men skal du ha en varmepumpe som virkelig er energibesparende og samtidig har lang levetid bør dette bygges av erfarne aktører.

Vår erfaring fra og med forskjellige leverandører sikrer våre kunder de beste produktene. Vårt største fokus er kunden. Det innebærer rask service og oppfølging ved problemer eller forespørsler, og høy kompetanse på vårt servicepersonell.

Dette har ført til at vi har blitt distriktets største leverandør av energieffektiv og miljøvennlig oppvarming.

Varmepumper deles opp i 4 forskjellige kategorier:

  • Luft/ luft varmepumper
  • Luft/ vann varmepumper
  • Avtrekksvarmepumper
  • Bergvarmepumper (Væske/ vann)

Åpningstider

Dag Fra Til  
Man 08:00 16:00
Tirs 08:00 16:00
Ons 08:00 16:00
Tors 08:00 16:00
Fre 08:00 16:00

Foretaksinformasjon

Rørteknikk AS - Stjørdal har organisasjonsnummeret 984047673.