Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.mobelringen.no/
E-post:
post.hokksundmobelringen.com
Hovednummer:
32 75 12 64
Besøksadresse:
Sundmoen Næringsområde 6
3302 Hokksund
Postadresse:
Sundmoen Næringsområde 6
3302 Hokksund

Informasjon

Service:

I våre butikker finner du medarbeidere som har fagkunnskap og kan gi deg veiledning og gode råd. Vi setter deg som kunde i fokus og ivaretar dine ønsker og behov. Vi sørger for at disse blir realisert. Vi velger derfor å kalle oss "dedikerte møbelmennesker!"

Levering og montering:
Hvis du ikke har mulighet til å ta med deg eller hente møblene du har kjøpt hos oss, kjører vi dem gjerne hjem til deg mot et avtalt kjøretillegg. Hvis du vil slippe å montere selv, kan vi gjøre det for deg mot et avtalt tillegg i prisen. I dette tilfelle tar vi selvfølgelig emballasjen tilbake om ønskelig.

Norges mest fornøyde møbelkunder handler her:
Møbelringen ble kåret til best i bransjen 2020 av Norsk Kundebarometer med 74,9 av 100 poeng. Vi er fornøyd med å ha havnet på toppen av lista foran de andre møbelkjedene her i landet. Under kan du lese litt om hvordan vi jobber for å ha Norges mest fornøyde møbelkunder.

Fagkunnskap:
Møbelringen er over 30 år, men mange av møbelbutikkene i kjeden har vært i bransjen mye lenger. Det er både 3. og 4. generasjon som driver med møbelhandel i dag. Dette har sørget for at fagkunnskapen har gått den riktige veien, og at den erfaringen vi har med oss kommer kundene våre til gode.

Service:
Hver møbelbutikk er selvstendig, og de vil gjerne at alle som kommer innom skal ha en god handleopplevelse. Vi har hatt en gjennomgang med en mystery shopper som har vært en hemmelig kunde rundt omkring i butikkene, og de tilbakemeldingene vi har fått fra det har gitt oss en god innsikt i hvordan vi best mulig skal yte service til våre kunder. Det ser ut til å ha båret frukter når vi ble kåret til best i møbelbransjen på dette området.

Foretaksinformasjon

Hokksund Møbelforretning AS har organisasjonsnummeret 812726862.