Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.osloferdigplen.no/
E-post:
postosloferdigplen.no
Hovednummer:
Mobil:
994 01 818
Besøksadresse:
Østre Aker vei 24C
0581 Oslo
Postadresse:
gullfundet 50
1570 Dilling

Informasjon

Når du kjøper ferdigplen produsert av Østfold Gress, så tar du valget å handle av samme leverandøren som har levert kanskje de mest prestisjetunge prosjektene som er levert innenfor vår bransje i Norge.
Østfold Gress ble stiftet i 1989 og har siden den gang levert majoriteten av fotballbanene i eliteserien, og 1. divisjon. Siden vår oppstart for 30 år siden, har vi satt kvalitet først, noe som gjorde oss til markedsleder etter 5år, og noe vi har opprettholdt de siste 25 årene.

Hemmeligheten bak vår suksess, er hvordan vi alltid har vært innovatører til å ta i bruk ny teknologi, samt at vi har ansatte som er blitt drillet til å sette fokus på kvalitet i alle ledd. Østfold Gress har hatt engasjement som eneste Europeiske styrerepresentant i TPI (Turfgrass Producers International). Østfold Gress var med å starte opp ETP (European Turfgrass Producers). Gjennom vårt engasjement gjennom «Norwegian Greenkeepers Association» er vi golfbanenenes prioriterte leverandør av «green» og «fairway» til norske golfbaner. I tillegg til å være leverandør til disse prestisjearealene er vi engasjert i NAML og vært samarbeidspartner på deres årlige konferanse, og sponsor med ferdigplen og sedum på hagemessen de siste 5 årene. Østfold Gress er engasjert i styret i NFGI (Norsk Forening for Grønn infrastruktur) og styrerepresentant i «Den norske plenprodusentenes forening».

Østfold Gress leverer ferdigplen, sedum, jord og tilhørende produkter tilknyttet utomhus over hele Østlandet med egne biler. Resten av landet blir servet gjennom eksterne transportører. Produksjonsperioden begynner vanligvis i April og varer helt frem til midten av Desember. Fra vårt produksjonssted i Rygge og vårt utsalgssted i Oslo leverer vi våre produkter til entreprenører, anleggsgartnere og private.

Åpningstider

Dag Fra Til  
Man 07:00 16:00
Tirs 07:00 16:00
Ons 07:00 16:00
Tors 07:00 16:00
Fre 07:00 16:00
Lør 10:00 11:00

Foretaksinformasjon

Oslo Ferdigplen AS har organisasjonsnummeret 896459082.