Kontakt oss

Hjemmeside:
https://xn--byrguiden-72a.no/
Hovednummer:
458 72 759
Besøksadresse:
Bogstadveien 27b
0355 Oslo
Postadresse:
Bogstadveien 27b
0355 Oslo

Informasjon

Trenger du hjelp med SEO og digital markedsføring

i Tromsø?

Skal kundene dine finne tjenestene eller produktene du selger, er det helt avgjørende at bedriften er synlig i digitale medier. Svært mange kjøp starter med et online søk, for eksempel i Google. Da er det viktig at bedriftens nettside er synlig!

 

Digital markedsføring omfatter mange forskjellige markedsføringsteknikker i digitale kanaler. Vi kan for eksempel nevne e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO), annonser i sosiale medier og søkemotormarkedsføring (SEM).

 

Finn ut hva disse markedsføringsmetodene går ut på, og hvordan du setter i gang!

 

Populære former for digital markedsføring

Digital markedsføring kan være så mangt. Felles for markedsføringsmetodene er at de har høy ROI (return on investment) sammenlignet med tradisjonelle markedsføringsmetoder. Det er nemlig langt enklere å treffe målgruppen gjennom digitale kanaler.

 

Skulle du sendt ut brosjyrer eller benyttet andre former for tradisjonell markedsføring, vil du ofte treffe folk utenfor målgruppen. Dette fører til sløsing av ressurser og økonomiske midler. La oss se nærmere på de mest populære formene for digital markedsføring!

 

SEO eller SEM?

Søkemotoroptimalisering eller SEO går ut på at nettsiden til bedriften din gjøres mer synlig i søkemotorer som Google. Google har egne algoritmer som avgjør hvilke nettsider som vises øverst i trefflisten (SERP).

 

Google ønsker å vise mest mulig relevante treff til brukerne sine. Det er derfor viktig at du optimaliserer nettstedet slik at Google anser siden som relevant og pålitelig. Til dette benyttes SEO-metoder som optimalisering av innhold, mobilvennlighet og lenkebygging.

 

Fordelen med SEO er at du vil kunne tiltrekke mer organisk trafikk til siden. Det betyr i praksis at du ikke trenger å betale søkemotoren for å synliggjøre nettsiden din, slik som er tilfelle med søkemotormarkedsføring eller SEM.

 

SEM er veldig praktisk hvis du trenger økt synlighet i Google på dagen. Det er kanskje relevant om du har en kampanje eller lignende. Ønsker du derimot langvarige resultater uten direkte kostnader, er SEO det beste alternativet.

 

E-postmarkedsføring

Markedsføring via e-post er en annen populær form for digital markedsføring. E-postmarkedsføring er populært blant mange bedrifter i Tromsø, og ikke minst effektivt!

 

Via e-post kan du sende ut relevant og engasjerende innhold til potensielle kunder og tidligere kunder. Det er viktig at innholdet du sender ut er skreddersydd for kunder på ulike steder i kjøpsreisen.

 

Digitale annonser

Annonser i digitale kanaler som nettaviser eller sosiale medier er også veldig populært. Det er ofte mye enklere å nå ut med relevante annonser til målgruppen gjennom digitale kanaler, enn gjennom trykte, tradisjonelle medier.

 

Ved hjelp av informasjonskapsler og lignende kan du sørge for at annonsene vises spesifikt til kunder som leter etter det du selger.

 

Få hjelp med digital markedsføring i Tromsø

Digital markedsføring er et omfattende og bredt fagfelt, enten det er snakk om SEO, SEM, webdesign eller markedsføring via e-post. Det er også populært med annonser på Facebook, blogger, LinkedIn og andre kanaler.

 

Det kan være tidkrevende å håndtere all digital markedsføring på egen hånd. Mange bedrifter får derfor hjelp til markedsføring som SEO og SEM. Kontakt oss i dag, og motta et uforpliktende tilbud!

Foretaksinformasjon

Byråguiden har organisasjonsnummeret 915040004.