Kontakt oss

Hjemmeside:
http://Synega.no
Hovednummer:
22 55 55 77
Besøksadresse:
Tordenskiolds gate 6
0160 Oslo
Postadresse:
Bogstadveien 27b
0355 Oslo

Informasjon

 

Synega | Trenger du advokat, revisor eller

regnskapsfører i Romerike?

Synega er et heldigitalt selskap som har en brukervennlig tjenesteplattform på nett. Via denne plattformen kan du enkelt bestille tjenester online, noe som er både fleksibelt og kostnadsbesparende. Vi tilbyr følgende:

 

  •  Regnskapsfører
  • Revisor
  • Advokat
  • Ledelsesrådgivning

 

Vi yter tjenester til bedrifter over hele landet. Uansett hvor i Romerike du holder til, gir vi deg enkel tilgang på kvalitetstjenester. Våre advokater, revisorer og regnskapsførere hjelper bedrifter både i Lillestrøm, Nannestad, Ullensaker, Gjerdrum og andre områder.

 

Derfor bør du bestille tjenester fra Synega

Selskapet vårt er 100 % nettbasert. Dette tillater oss å yte tjenester fra dyktige advokater, regnskapsførere, rådgivere og revisorer fra hele landet. Tjenesteyterne sitter på erfaringen og ekspertisen du etterlyser.

 

Du vil hele tiden ha tilgang på en fast fagperson gjennom kommunikasjonsmedier som telefon, e-post og nettmøter. Du får med andre ord den samme hjelpen du vil få fra et selskap med fysiske kontorer, bare på en langt mer fleksibel måte.

 

En annen grunn til å velge tjenester gjennom Synega, er at vi kan tilby den samme hjelpen som tradisjonelle aktører til en langt billigere pris.

 

Hvorfor er våre tjenester prisgunstige?

Synega er nettbasert, noe som innebærer at alle arbeider over internett. Derfor har vi ikke behov for fysiske kontorlokaler, noe som vanligvis vil koste en bedrift mange titalls tusen kroner i måneden.

 

Vi har også smarte digitale systemer som begrenser behovet for administrativt arbeid. Med færre utgifter til drift, har vi også mulighet til å senke prisene betraktelig. Det er ikke uten grunn at mer enn 1 000 bedrifter har mottatt tjenester fra oss så langt!

 

Prismodeller du kan stole på

I tillegg til å være budsjettvennlige, er det viktig for oss at du som kunde får økonomisk oversikt. Vi lar deg derfor velge mellom to ulike prisstrukturer.

 

Du kan enten velge å betale per minutt, eller motta en fastpris for den aktuelle tjenesten. Velg det som passer deg og lommeboken din best.

 

Hvordan bestille tjenester gjennom oss?

  1. Besøk siden vår
  2. Velg ønsket prisstruktur
  3. Velg ønsket tjeneste
  4.  Signer avtalen med Bank ID (elektronisk signering)
  5.  Motta hjelpen du trenger på nett!

 

Kvalitetstjenester til bedriften din fra eksperter over hele landet

Du som har behov for ledelsesrådgiver, advokat, regnskapsfører, bokføring eller revisor i Romerike trenger ikke å begrense deg til dyre, lokale tjenesteytere. Du kan få like tett oppfølgning med eksperthjelp over nett!

 

Selv om vi opererer med lavere priser enn de fleste andre tjenesteytere, går ikke dette på kompromiss av kvalitet. Alle advokater, rådgivere, revisorer og regnskapsførere vi samarbeider med, er både godkjente og drivende dyktige.

 

Våre tjenesteytere befinner seg på tvers av landet, fra Kristiansand til Svalbard. Du kan derfor føle deg trygg på at du mottar hjelpen du har behov for.

 

Litt om oss

Gjengen som står bak Synega har bakgrunn fra ulike bransjer og selskaper. Vi var likevel alle enige om at mange av tjenestene som tilbys er for lite brukervennlige og oversiktlige.

 

 

Sammen valgte vi å starte opp Synega. Her kan du få tilgang på flere av tjenestene du trenger under ett og samme tak. Med enkle prismodeller og tjenester av høy kvalitet, forenkler vi hverdagen for kundene våre! 

Foretaksinformasjon

synega har organisasjonsnummeret 915040004.