Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.aevieiendom.no/
E-post:
kontaktaevieiendom.no
Hovednummer:
22 10 50 00
Besøksadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo
Postadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo

Informasjon

Hvem er vi?
Aevi Eiendom har siden 2018 vært en nyskapende aktør som kjøper, utvikler og selger eiendommer i attraktive områder rundt Oslo. Selskapet består av siviløkonomer og eksperter på eiendom og investeringer hvis mål og visjon er å bygge bolig og skape trygghet for folk flest. Måten vi gjør det på er ved å benytte oss av en innovativ forretningsmodell hvor folkefinansiering er et av elementene ved driften. Vi tilbyr gunstig rente på hele 8% p.a, og boligene vi utvikler ligger i områder som er beregnet å stige i verdi gjennom fremtidige endringer i befolkningsmønstre.

Hva er egentlig folkefinansiering?
Enkelt forklart er folkefinansiering en form for investering som får sparepengene dine til å vokse. Kapitalen du investerer blir forvaltet av et dyktig team med eiendom og økonomi som sitt spesialfelt. Ved å hente inn lån fra våre långivere kan vi tilby en fastrente på hele 8%. Kapitalen du investerer, ved å være långiver til Aevi Eiendom, benyttes til eiendomsutvikling.

Gjennom vår Aevi-rente kan vi tilby følgende for våre långivere:

  • 8 % rente.
  • Månedlig utbetaling.
  • Fast bindingstid på 2 år, opsjon på forlengelse på 1 år.
  • Minimum innskudd kr 500.000.
  • Tett oppfølging fra selskapet.

 

Smart finansiering
Aevi Eiendom har valgt folkefinansiering som finansieringsmodell. Ved å bruke folkefinansiering unngår man at kapitalen spises opp av en tredjepart. Videre tillater en slik modell kapitalen å komme raskt i arbeid. Folkefinansiering har blitt et fullgodt alternativ til tradisjonell finansiering og vårt foretrukne alternativ.

Hørtes dette interessant ut?

Ta kontakt med oss.

Foretaksinformasjon

Aevi Eiendom AS har organisasjonsnummeret 921549091.