Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.aevieiendom.no/
E-post:
kontaktaevieiendom.no
Hovednummer:
22 10 50 00
Besøksadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo
Postadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo

Informasjon

Ønsker du å komme inn på boligmarkedet i Oslo?
Siden 2018 har Aevi Eiendom vært en aktør som utvikler, kjøper og selger eiendommer i attraktive up-and-coming områder rundt Oslo. Bak selskapet står et team av siviløkonomer og eksperter på eiendom og investeringer. Målet er å bygge boliger samt skape trygghet for folk flest, og måten vi gjør det på er ved å benytte oss av en innovativ utviklingsmodell. Våre hjem bygges i hovedsak innen én times reise fra Oslo. Områdene vi utvikler boliger i ansees som områder hvor tilflytting vil øke og prisene vil stige.

Hvorfor investere hos oss?
Ved å investere gjennom Aevi Eiendom blir du del av våre innovative og dynamisk prosjekter. Dagens boligmarked preges av en historisk høy andel av leietakere da prisstigningen, spesielt i urbane områder, har vært svært høy. Tilflyttingen til urbane områder er ifølge Statistisk Sentralbyrå også forventet å stige ytterligere i årene som kommer. Mennesker flytter fra bygda til byen. Dette har gjort det vanskelig for mange å komme inn på boligmarkedet, og vil sannsynligvis vedvare i fremtiden. Dette har gjort at mange har måtte tenke alternativt. Ved å investere i områder hvor tomteprisen er under lands gjennomsnittet, men hvor prognosene tilsier økt tilflytting, sikrer vi at investeringene vi gjør er gode og lønnsomme.

Derfor er vi unike

Aevi Eiendom har med sin innovative forretningsmodell gjort drømmen om bolig mer oppnåelig. En investering i Aevi Eiendom er en investering i et selskap som har kuttet unødvendig og fordyrende ledd. Vi finansierer våre boligprosjekt ved å ta opp lån fra bedrifter og privatpersoner. Vi betaler deg rente på investeringen du gjør i oss. Disse lånene har gunstig rente for våre långivere, og aksjonærene selv tjener ikke penger før boligprosjektene er solgt og renter er utbetalt til deleiere. Du får

  • 8 % p.a rente på investeringen din.
  • Rente utbetales månedlig gjennom lånetiden.
  • Rente er fastsatt for hele den avtalte lånetiden.
  • Selskaps garanti fra Aevi Eiendom

Eksempelrente:  Eff. rente 8%, kr 1.000.000. Løpetid 24 mnd. Månedlig renteutbetaling kr 6.666,- Total tilbakebetaling kr 1.160.000,-

En investering i fremtiden
En investering i Aevi Eiendom er en investering i fremtiden. Våre gunstige rentevilkår forutsetter at avtalt låne-tid overholdes. Minste beløp man kan investere er 500.000,- og man får rentene utbetalt månedlig. Våre eksisterende investorer kan attestere for at Aevi Eiendom er en innovativ og fremtidsrettet investering.

Dersom du ønsker mer informasjon eller en uforpliktende prat, ta kontakt i dag.

 

Foretaksinformasjon

Aevi Eiendom AS har organisasjonsnummeret 921549091.