Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.aevieiendom.no/
E-post:
kontaktaevieiendom.no
Hovednummer:
22 10 50 00
Besøksadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo
Postadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo

Informasjon

Aevi Eiendom
Aevi Eiendom er et selskap som driver med eiendomsutvikling i det vi kan kaller randsonen til Oslo. Det vil si landlige, men sentrale områder, maks en time fra hovedstaden. Her er bolig- og tomteprisene gjerne rimeligere enn i hovedstaden, og dette lar oss bygge boliger for folk flest. Kundene våre er gjerne unge familier i etableringsfasen, som ønsker en rimelig og trygg bolig for fremtiden.

Gode eiendomsprosjekter
Vi samarbeider med store og pålitelige hus leverandører, og sammen utvikler vi prosjekter der det er godt å bo. Vi oppfører både eneboliger og rekkehus, men også leiligheter. Vi ønsker å skape gode nabolag, med nærhet til natur uten at det går på bekostning av nærhet til skole, barnehage, butikker og offentlig kommunikasjon. Alt som gjør hverdagen både lettere og bedre.

Vi har også vår grønne satsning, der vi har energimerkede boliger bygget av materialer valgt ut fra miljøhensyn. Ved kjøp av disse boligene kan man også få grønne boliglån hos banken. I tillegg legger vi til rette for at den miljøbevisste familien kan lade el-bilen sin hjemme. Vi bidrar også til at det blir planten nye trær, som erstatning for de som brukes til boligbygging.

Lånebasert folkefinansiering
Eiendomsutvikling må finansieres, og her bruker Aevi Eiendom en spennende modell. Vi finansierer nemlig alle prosjektene våre gjennom folkefinansiering. Det vil si at vi henter inn kapital fra både bedrifter og privatpersoner.

Sagt på en annen måte betyr det at de som har midler til overs, kan låne penger til oss. Tilbake får de en fast rente på 8 % hver måned i hele lånets løpetid.

Invester i eiendom ute å eie
Det er ingen land i Europa som har så mange boligeiere som Norge. Eiendom har generelt sett vært en god investering, men denne investeringen koster både tid og en god del penger. Ved hjelp av folkefinansiering kan dem med kapital til overs investere i eiendom uten å måtte eie.

Det vil si at du slipper å bruke tid på å forvalte eiendommen. Alt du trenger å gjøre er å låne ut penger i 2 år. I løpet av denne perioden mottar du 8 % i rente pr år, og når perioden er over får du hovedstolen din tilbake. Du tjener altså penger på eiendom uten å måtte gjøre all den jobben som vanligvis kreves av boligeiere.

Det har historisk sett vært lurt å investere i eiendom i Norge.

Foretaksinformasjon

Aevi Eiendom AS har organisasjonsnummeret 921549091.