Kontakt oss

Hjemmeside:
https://meglerportalen.no/
Hovednummer:
919 00 312

Informasjon

Meglerportalen | Motta pristilbud fra eiendomsmeglere i Lillestrøm
Er du på jakt etter en eiendomsmegler som kan hjelpe deg med verdivurdering eller boligsalg i Lillestrøm? Da står du overfor mange valgmuligheter. Det kan være tungvint å ta kontakt med ett og ett eiendomsmeglerfirma separat. Prosessen er dessuten tidkrevende.

Derfor har vi laget sammenligningstjenesten Meglerportalen.no. Her kan du enkelt innhente pristilbud fra forskjellige eiendomsmeglere i Lillestrøm, ved å fylle ut ett enkelt skjema. Tjenesten vår er kostnadsfri og i tillegg helt uforpliktende!

Slik fungerer tjenesten

  1. Besøk Meglerportalen.no
  2. Trykk på knappen «Sammenlign meglere»
  3. Oppgi hvor i prosessen du er
  4. Legg inn kontaktopplysninger
  5. Beskriv oppdraget
  6. Motta tre pristilbud etter kort tid!


Grunner til å bruke Meglerportalen.no
Meglerportalen.no er designet for å gjøre prosessen med å finne riktig eiendomsmegler raskere og enklere. Når du skal selge bolig eller ønsker verdivurdering, er du sannsynligvis opptatt av hva eiendomsmeglerens tjenester koster.

Gjennom oss kan du enkelt og raskt få oversikt over pris for meglere i nærområdet. Du kan velge å takke ja til ett av tilbudene du mottar, men tjenesten er som sagt uforpliktende. Dette i seg selv er en god grunn til å bruke gratistjenesten vår!

Når du bruker Meglerportalen kan du spare mye tid, siden du ikke trenger å sende e-post eller ringe til separate meglerkontorer.

Den kanskje viktigste grunnen til å bruke sammenligningstjenesten vår, er at du kan oppnå en bedre pris på meglertjenester. Meglerne vi kontakter er nemlig klar over at du får tilbud fra konkurrerende meglere også. Dermed presses ofte prisene ned ytterligere.

Hvordan velge riktig eiendomsmegler i Lillestrøm?
I Lillestrøm er det mange gode eiendomsmeglere å velge blant. Derfor kan det være en omfattende og langdryg prosess å innhente pristilbud og oversikt over tjenester fra hver enkelt. Vi hjelper deg med å gjøre et godt valg!

Når du skal velge eiendomsmegler i Lillestrøm bør du blant annet vurdere hva slags tjenester som er inkludert i prisen. Noen meglere koster mer enn andre, men da skyldes dette ofte at tjenestene er mer omfattende.

Valg av megler bør derfor baseres på en mellomting av pris og tjenester. Finn ut hva som er viktigst for deg! Har du for eksempel behov for ekstratjenester som flyttehjelp, vask av bolig eller boligstyling før visning, kan det være verdt å betale noen kroner ekstra.

Andre ganger har man kun behov for enkle meglertjenester som verdivurdering og selve salgsprosessen. Da kan det ofte lønne seg å velge den billigste megleren. Samtidig bør du vurdere faktorer som tilgjengelighet, erfaring, kundeanmeldelser og lokalkunnskap.

Hvem står bak tjenesten?
Meglerportalen.no er en tjeneste som er utviklet av Lead Service AS. Selskapet kan vise til en rekke smarte sammenlignings- og anbudstjenester. Dette inkluderer blant annet Meglerportalen, Advokatmatch og Regnskapsførertilbud.

Lead Service AS sine ulike tjenester er alle utviklet for at du som forbruker enkelt og hurtig skal finne en best mulig pris på tjenestene du trenger. Samtidig gjør vi det enklere for tjenesteytere som regnskapsførere, advokater og meglere å nå ut til kundene sine.

Finn beste megler i Lillestrøm, på 1-2-3!

Foretaksinformasjon

Meglerportalen.no har organisasjonsnummeret 922997454.