Kontakt oss

Hjemmeside:
https://vpnportalen.no/
Hovednummer:
919 03 911

Informasjon

Beste VPN-tjenester i Tromsø
Leter du etter de beste VPN-tjenestene for deg som bor i Tromsø? VPNportalen gir deg en gratis oversikt over de beste tilbyderne på markedet når det kommer til hastighet, sikkerhet og kryptering. Vi gjør det enkelt å finne den beste tjenesten for deg, enten du vil streame eller surfe anonymt.

Slik fungerer VPNportalen?

  1. Se over de beste VPN-tjenestene i Tromsø og Norge forøvrig
  2. Få umiddelbar oversikt over fordeler og ulemper
  3. Registrer deg hos den tilbyderen som passer best for deg
  4. Velg blant billige abonnement med forskjellig varighet
  5. Nå kan du surfe raskt, trygt og fritt på internett


Derfor bør du bruke VPNportalen
Det er en jungel av ulike VPN tjenester der ute, og det er ikke alltid så lett å finne frem til gode og trygge alternativer. Vi har kåret de beste VPN-tilbyderne for deg som bor i Tromsø, slik at du kan fjerne geoblokkering og surfe uten at noen sporer deg. Mange av tjenestene vi anbefaler har gratis og uforpliktende prøveperiode.

Vi vurderer viktige faktorer som utvalg av IP-adresser, kryptering, hastighet, sikkerhet, kostnader, tilgjengelige enheter, personvern og kundeservice. Enkelte tjenester passer best for streaming, mens andre kun er beregnet for anonym surfing. Det ville ha tatt deg svært lang tid å finne ut av dette på egenhånd, og derfor har vi tatt oss bryet med å gjøre all research på dine vegne.

VPN er står for Virituelt Privat Nettverk. Det finnes mange fordeler ved å bruke en VPN-tjenester, deriblant at du beskytter personvernet ditt. Du velger deg en fiktiv IP-adresse, slik at ingen vet hvor du egentlig surfer fra. Andre velger VPN for å få tilgang til strømmetjenester som ellers er blokkert, for eksempel amerikansk Netflix. Det er fullt lovlig å bruke VPN.

Hva er VPNportalen?
VPNportalen er en nettportal som ønsker å bli best innen sikkerhet og personvern på nett. Vi tilbyr detaljerte og informative sammenligninger av VPN-tjenester for deg som bor i Tromsø og ellers i Norden. VPNportalen er tilgjengelig i en rekke nordiske land, for eksempel VPNportalen.se i Sverige. Det er helt gratis for deg å bruke tjenesten. VPN-leverandøren gir oss et henvisningsgebyr dersom vi henviser en person og den personen kjøper et abonnement. Det medfører ingen ekstra kostnader for deg.

Hvilken VPN-tjeneste bør jeg velge?
Det er forståelig at du er usikker med tanke på hvor mange VPN-leverandører du har å velge blant. Vi har listet opp fordeler og ulemper for å gjøre det litt enklere for deg. Vi anbefaler at du tenker nøye gjennom bruksbehovet ditt før du registrerer deg.

Står du helt fast, kan du velge tilbydere som gir vekk gratis og uforpliktende prøveperioder. Det gjør at du kan teste ut tjenestene helt gratis før du bestemmer deg. Prisen er lik for de aller fleste abonnement, men du kan spare ganske mye på å velge lengre abonnementsperioder. Jo lengre du binder deg, desto større avslag får du.

Du finner kun betalte tjenester på VPNportalen. Det er ganske enkelt fordi vi ikke kan gå god for gratis VPN-tjenester. Husk at leverandørene må tjene penger betaler ikke du for tjenesten, så må tilbyderen knipe igjen på andre punkter. Det betyr at du risikerer å bli oversvømt av reklamer, eller du får andre begrensninger på data og hastighet.

Foretaksinformasjon

VPNportalen har organisasjonsnummeret 915040004.