Kontakt oss

Hjemmeside:
https://vpnportalen.no/
Hovednummer:
919 03 911

Informasjon

Bor du i Drammen og trenger VPN?
Bor du i Drammen og er på utkikk etter beste VPN? Det er mange fordeler ved å bruke VPN, deriblant økt privatliv, sikker surfing og fjerning av geoblokkering. VPNportalen er løsningen for deg som leter etter de aller beste VPN tjenestene. Her kan du enkelt sammenligne forskjellige tjenestetilbyderne for å finne dem som passer best for ditt bruksbehov.

Hvordan fungerer VPNportalen?

  1. Les gjennom oversikten over de beste VPN-tjenestene i Norge
  2. Vurder hvem som passer best for deg
  3. Trykk på lenken for å registrere deg
  4. Velg ønsket abonnementsperiode
  5. Kos deg mens du surfer trygt og fritt på nett


Hvorfor bruke VPNportalen?
Det finnes svært mange VPN-tjenester tilgjengelig på nett, men det er langt fra alle som er av god kvalitet. Det kan være utfordrende og tidkrevende å søke seg frem i jungelen av tjenestetilbyderne. Du risikerer også å kaste bort penger ved å teste ut forskjellige alternativer på egenhånd. Dette ønsket VPNportalen å gjøre noe med. 

Vi har tatt oss bryet med å sammenligne alle VPN-tjenestene som er tilgjengelig for deg som bor i Drammen, slik at det eneste du trenger å gjøre er å se hvem du liker best. Vi rangerer de ulike alternativene og lister opp både fordeler og ulemper. Du finner flere tjenestetilbydere her som satser stort på Norden, slik at du kan velge blant norske og internasjonale servere.

Fordeler med VPN
Stadig flere får øynene opp for VPN-tjenester. Du kan fjerne blokkeringer for å se innhold fra andre land som ellers ikke er tilgjengelige for nordmenn. I praksis betyr det at du kan velge en server fra USA for å kunne snike deg rundt blokaden som Netflix har satt opp. Andre velger å bruke VPN av sikkerhetsmessige hensyn. Sterk kryptering og ingen loggføring gjør at du kan surfe trygt og fritt, overalt på nett.

Hva er VPNportalen?
VPNportalen er et nettsted for sammenligning av ulike VPN-tjenester. Vårt mål er å bli et ledende nettsted for personvern og nettsikkerhet i Drammen og andre steder i Norge. Vi driver også internasjonale nettportaler for VPN-tjenester, for eksempel vpnportalen.se i Sverige. VPNportalen vektlegger faktorer som kundeservice, hastighet og sikkerhet.

Hvordan velge rett VPN-tjeneste for deg
Du finner mange gode alternativer hos oss som tilbyr gratis prøveperiode. Det betyr at du kan teste ut de forskjellige aktørene, uten å måtte betale for deg. Prisen er ganske lik for de fleste tilbyderne. 

Du bør tenke over hvilke funksjoner du ønsker å prioritere. Skal du hovedsakelig streame? I så fall bør du prioritere hastighet. Ønsker du kun å skjule sporene dine? Da bør du velge en VPN-tjeneste med sterk kryptering.

Det finnes også gratis VPN på markedet, men det er ikke noe vi anbefaler. Ulempene er ofte såpass alvorlige at det er verdt å betale litt for å få en bedre tjeneste. Gratis VPN-tjenester er ofte trege, har databegrensninger og loggfører trafikken din. Du kan spare penger ved å velge et lengre abonnementsperiode. Mange tilbydere har kraftig nedsatte priser for abonnement som varer 6 måneder eller mer.

 

Foretaksinformasjon

VPNportalen har organisasjonsnummeret 915040004.