Kontakt oss

Hjemmeside:
https://regnskapsførertilbud.no/
Hovednummer:
919 00 312

Informasjon

Regnskapsførertilbud i Mosjøen
Leter bedriften din etter en autorisert regnskapsfører i området rundt Mosjøen? Med mange aktører å velge blant, kan det være tidkrevende å finne tjenesten som passer bedriften best. Krav til pris, bransjeerfaring, utdanningsnivå og andre faktorer kan variere fra bedrift til bedrift.

Gjennom Regnskapsførertilbud.no kan du raskt og enkelt innhente tilbud fra regnskapsførere som matcher dine krav. Tjenesten koster ingenting, og du sparer samtidig tid siden du slipper å lete etter egnede regnskapsførere selv.

Hvordan fungerer gratistjenesten?

  1. Åpne nettsiden regnskapsførertilbud.no
  2. Velg selskapsform
  3. Beskriv hva du trenger hjelp med
  4. Oppgi kontaktinformasjon
  5. Regnskapsførertilbud.no sender forespørselen ut til ulike regnskapsførere
  6. Du mottar tre uforpliktende tilbud fra de mest velegnede regnskapsførere i området


Hvorfor benytte Regnskapsførertilbud.no?
Ved å benytte deg av Regnskapsførertilbud slipper du å saumfare markedet etter aktører som kan utføre regnskapsoppgaver for deg. Vi sørger for at firmaene som sender tilbud til deg har erfaringen og ekspertisen du trenger.

Når du mottar tilbud så fører dette til at du også få god oversikt over pris. Du kan enkelt sammenligne de ulike tilbudene, og finne en tjeneste som er tilpasset ditt budsjett.

Kan du like gjerne gjøre regnskapet selv?
Som bedriftseier har du to muligheter. Du kan gjøre regnskapet selv for eksempel i regneark eller med regnskapsprogrammer, eller du kan få hjelp av en ekstern regnskapsfører. 

Det å gjøre regnskapet selv kan by på utfordringer, spesielt for bedriftseiere og gründere som ikke har erfaring med dette fra før. 

Mange uttrykk dukker opp i forbindelse med regnskap. Er du ikke helt sikker på hva MVA-oppgave, årsregnskap, bilagsføring, kreditt, debet og lignende betyr? Da er du ikke alene. Har du ikke kontroll på disse tingene, kan det potensielt koste deg dyrt om du gjør feil.

Feil i regnskapet kan føre til alt fra bøter og skattesmell, til dårlig likviditet. En regnskapsfører sørger for at prosessen går riktig for seg. Enten du har enkeltpersonforetak med bokføringsplikt eller aksjeselskap med regnskapsplikt, finnes det en regnskapsfører for deg.

Hvem står bak tjenesten?
Lead Service AS står bak Regnskapsførertilbud.no, som er én av flere anbudstjenester i porteføljen vår. Blant de nyeste prosjektene er en svensk side for å finne revisor som heter revisorportalen.se

Vi har som mål å gjøre det enklest mulig for forbrukere å finne de beste tjenestene, enten det er regnskapsfører, eiendomsmegler eller advokathjelp. 

Tenk på dette når du skal velge regnskapsfører
Regnskapsførere sitter ofte på ulik grad av erfaring og praksis. For at bedriften din skal få best mulig hjelp, kan det være smart å velge en regnskapsfører med erfaring fra den aktuelle bransjen.

Utdannelse og praksis er også greit å ta hensyn til. Alle autoriserte norske regnskapsførere har minimum en treårig bachelorgrad innen økonomi. Det finnes også mange regnskapsførere med mastergrad for eksempel innen revisjon og regnskap.

Har bedriften din avanserte regnskapsføringsoppgaver, kan du kanskje ha bruk for en regnskapsfører med ekstra kompetanse. Dette kan selvfølgelig også ha innvirkning på pris, som er en annen viktig faktor å ta hensyn til.

Husk at en regnskapsfører må ha vært i praksis i to år før autorisasjon mottas. Dette sier litt om hvor mye erfaring de fleste regnskapsførere har selv med bachelorgrad. Regnskapsførertilbud.no hjelper deg å finne riktig regnskapsfører for din bedrift!

Foretaksinformasjon

Regnskapsførertilbud.no har organisasjonsnummeret 915040004.