Kontakt oss

Hjemmeside:
https://meglerportalen.no/
Hovednummer:
907 69 224

Informasjon

Hvordan velge beste megler i Larvik

Bor du i Larvik og skal selge boligen din? Meglerportalen hjelper deg med å finne frem til de beste meglerne i ditt område. Det eneste du trenger å gjøre er å sende oss noen opplysninger, og vi henter inn gode tilbud fra dyktige og erfarne meglere. Tjenesten er både gratis og uforpliktende.

Slik fungerer tjenesten:

1.      Vennligst fortell hvor langt du har kommet i salgsprosessen.

2.      Send inn adresse og kontaktdetaljer for å motta tilbud.

3.      Send inn viktige opplysninger om boligen din.

4.      Vent på gode tilbud fra dyktige meglere i Larvik.

5.      Sammenlign tilbudene og velg den beste megleren for deg.

Hvorfor velge Meglerportalen

Du har bestemt deg for å selge boligen din, og nå gjenstår det å finne en profesjonell megler som kan vise til gode resultater. Ikke bare bør megleren ha god lokalerfaring og relevant kompetanse for at du skal få best mulig pris for boligen din, men det er viktig at dine ønsker og behov blir hørt underveis. Ikke minst, så kan du få et svært godt pristilbud ved å la meglerne konkurrere om deg.

Meglerportalen.no hjelper deg med å finne frem til lokale meglere som har lang erfaring med å selge bolig i Larvik. De vet hva kjøperne i området er på jakt etter, og de kan hjelpe deg med å klargjøre boligen for salg. Vi samarbeider kun med profesjonelle meglere som ivaretar interessene til både kjøper og selger, slik at du kan føle deg trygg på at salget går riktig for seg.

Hvem står bak Meglerportalen?

Lead Service AS er et norsk selskap som står bak både Meglerportalen og en rekke andre anbudstjenester. Vi kan også hjelpe deg med å finne frem til både advokat og regnskapsfører, dersom du har behov for det. Vårt mål er å gjøre det så enkelt og trygt som mulig for forbrukerne å motta prisgunstige tilbud fra pålitelige leverandører. Det er helt kostnadsfritt for deg som forbruker å benytte deg av våre anbudstjenester.

Hvordan velge rett megler

Du mottar tre forskjellige tilbud ved å bruke tjenestene til Meglerportalen. Vi henviser deg kun til erfarne og dyktige meglere i Larvik og nærliggende områder, men det er allikevel viktig at du tar et godt og veloverveid valg når du skal sammenligne tilbud.

Meglerne vil komme hjem til deg på befaring for å gi deg en verdivurdering av eiendommen. Verdivurderingen er det som megleren tror du kan selge boligen for. Du bør ikke fokusere utelukkende på prisen når du velge megler. Du bør benytte anledningen til å stille masse spørsmål til og lytte til magefølelsen. Både du og kjøper må ha tillit til eiendomsmegleren for at boligsalget skal bli en suksess.

Sist, men ikke minst, så bør du lese grundig gjennom tilbudet du mottar og sjekke hva som er inkludert i prisen. Er det ene tilbudet mye høyere eller lavere enn de andre? Det hende at enkelte meglere inkluderer tjenester som for eksempel boligstyling, fotografering og lignende i prisen, mens andre ikke gjør det.

Foretaksinformasjon

Meglerportalen.no har organisasjonsnummeret 915040004.