Kontakt oss

Hjemmeside:
https://flytte.no/
E-post:
kontaktflytte.no
Hovednummer:
919 00 490
Besøksadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo
Postadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo

Informasjon

Slik finner du det beste flyttebyrået i Gjesdal og Figgjo

Spar deg selv for tid, penger og tunge løft ved å velge det beste flyttebyrået for oppdraget ditt. På Flytte.no kan du enkelt hente inn og sammenligne tilbud fra flere flyttebyråer!

Selv om det kan være spennende og gøy å flytte til et nytt hjem, er selve flytteprosessen som regel ganske slitsom. Alt må pakkes, bæres og fraktes gjennom trange dørkarmer, eller ned snirklete trappeganger. 

 

Heldigvis trenger du ikke å ordne med alt dette på egenhånd. 

 

Gjennom Flytte.no kan du enkelt komme i kontakt med flyttefirmaer som kan ta oppdrag i Gjesdal og omegn, og som gjerne tar den tunge jobben for deg. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut et skjema, sammenligne tilbudene og velge flyttebyrået som gir deg det beste tilbudet. 

 

Slik får du tilbud fra flere leverandører

Følg denne oppskriften for å motta tilbud fra flere flyttebyrå:

 

  1. Fyll ut skjemaet på Flytte.no

  2. Motta tilbud fra flere flyttefirmaer

  3. Sammenlign og velg tilbudet som passer deg best

 

Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker kobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Det er gratis og uforpliktende å benytte seg av tjenesten. Blir du ikke fornøyd med noen av tilbudene, kan du takke nei til alle. 

 

Hvorfor bruke Flytte.no?

Bruker du et flyttebyrå slipper du den fysisk krevende jobben som hører med til en flytting. Da kan du heller fokusere på morsommere aspekter ved å flytte, som innredningen av det nye hjemmet ditt. 

 

Hovedgrunnen til å bruke Flytte.no, er at du raskt og enkelt kan sammenligne flere selskaper før du velger. Dette er ikke bare sunn fornuft, men også anbefalt av Forbrukerrådet. Da får du bedre oversikt over markedet og du kan føle deg trygg på at du velger et profesjonelt flyttebyrå til en konkurransedyktig pris. 

 

Ikke glem at du også kan bestille flyttevask av den forrige boligen din, slik at du slipper også den kjedelige jobben.  

 

Lang erfaring

Flytte.no eies og drives av Nettbureau AS. Selskapet har lang erfaring med å utvikle markedsledende anbudstjenester innenfor en rekke bransjer. Du kan altså være trygg på at du blir satt i kontakt med profesjonelle aktører. 

Foretaksinformasjon

Flytte.no har organisasjonsnummeret 997104854.