Kontakt oss

Hjemmeside:
https://hus.no
E-post:
kontakthus.no
Hovednummer:
919 00 490
Besøksadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo
Postadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo

Informasjon

Skal du kjøpe, bygge eller oppgradere et hus i Gjesdal?

Du kan spare mye ved å sammenligne flere leverandører før du gjør et valg. Hus.no hjelper deg å finne den beste leverandøren for deg.

De fleste nordmenn vet at det lønner seg å sjekke flere tilbud før man velger en leverandør. Selv om Forbrukerrådet stiller seg bak dette rådet, kan det være vanskelig å gjennomføre i praksis, da det krever både tid og energi å lete fram de beste tilbudene. 

 

Derfor har vi i Hus.no gjort det enkelt for deg å motta tilbud fra flere leverandører på tjenester innen hus, hjem og oppussing slik at du kan få en konkurransedyktig pris, og god kvalitet på tjenesten du trenger. 

 

Hus.no videreformidler henvendelser innen alt fra ferdighus og garasjeporter, til energirådgiving og elektrikertjenester. Innenfor alle områder samarbeider vi dessuten med lokale aktører, slik at du får relevante tilbud fra selskaper som kjenner Gjesdal og omegn. 

 

Slik bruker du Hus.no

Du får enkelt flere tilbud ved å følge denne oppskriften:

 

  1. Gå til Hus.no og velg tjenesten du ønsker tilbud på

  2. Fyll ut skjemaet, og si hva du trenger hjelp med

  3. Motta tilbud fra flere selskaper, og sammenlign dem

  4. Velg tilbudet og leverandører som passer deg best

 

Personvern er viktig for oss i Hus.no. Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker tilkobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning.

 

Gratis og uforpliktende

Det er gratis og uforpliktende å bruke anbudstjenestene til Hus.no. Er ikke tilbudene du får gode nok, står du helt fritt til å takke nei til alle. Leverandørene vet også dette, og vil derfor gi deg sitt aller beste tilbud for å få deg som kunde.

 

Dette kan du sammenligne

Det er mye som må ordnes med et hus, men uansett hva du trenger hjelp til kan du få tilbud fra lokale aktører gjennom vår tjeneste. 

 

Her er et utvalg av anbudstjenestene du finner på Hus.no:

 Gjør det selv

Foretrekker du å gjøre det meste selv, vil du også finne mange gode tips og triks på nettsiden. Hus.no tilbyr blant annet artikler innen oppussing, vedlikehold og gjør-det-selv. 

 

Sjekk vår artikkeloversikt


Følg oss i sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.

Foretaksinformasjon

Hus.no har organisasjonsnummeret 997104854.