Kontakt oss

Hjemmeside:
https://hus.no
E-post:
kontakthus.no
Hovednummer:
919 00 490
Besøksadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo
Postadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo

Informasjon

Skal du kjøpe, bygge eller oppgradere et hus i Sandnes?

Du kan spare mye ved å sammenligne flere leverandører før du velger hvem som skal få utføre tjenesten for deg. Det gjør du enkelt på Hus.no

Mange nordmenn vet at det lønner seg å sjekke flere tilbud før man velger en leverandør. Likevel kan det være vanskelig å gjennomføre i praksis, fordi det krever både tid og energi å tråle internett etter de beste tilbudene. 

 

Derfor har Hus.no gjort det enkelt for deg å innhente tilbud fra flere leverandører innen hus, hjem og oppussing slik at du kan få en konkurransedyktig pris, og god kvalitet på tjenesten du trenger. 

 

Hus.no videreformidler henvendelser innen alt fra ferdighus og garasjeporter, til energirådgiving og elektrikertjenester

 

Slik går du fram

Det er veldig enkelt å innhente tilbud. Bare følg denne oppskriften:

 

  1. Trykk deg inn på tjenesten du trenger på Hus.no

  2. Fyll ut skjemaet ved å beskrive hva du trenger hjelp med

  3. Motta tilbud fra flere aktører, og sammenlign dem

  4. Velg leverandøren du foretrekker

 

Det er helt gratis og uforpliktende å bruke tjenesten. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene, står du helt fritt til å takke nei til alle. 

 

Persondataene dine ivaretas også på en god måte. Informasjonen du sender inn krypteres over en sikker tilkobling, og behandles i henhold til norsk og europeisk personvernlovgivning. 

 

Dette kan du sammenligne

Som nåværende eller framtidig huseier er det mye man kan trenge hjelp med i løpet av årene som går. Her er et utvalg av tjenestene du kan sammenligne på Hus.no:

 Gjør det selv

Foretrekker du å gjøre det meste selv, vil du også finne mange gode tips og triks på nettsiden. Hus.no tilbyr blant annet artikler innen oppussing, vedlikehold og gjør-det-selv. Se alle artikler her. 


Følg oss i sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter.

Foretaksinformasjon

Hus.no har organisasjonsnummeret 997104854.