Kontakt oss

Hjemmeside:
http://tislov.no/
E-post:
tor-arnetislov.no
Hovednummer:
908 49 759
Besøksadresse:
Navarvegen 6
7820 Spillum
Postadresse:
Navarvegen 6
7820 Spillum

Informasjon

Murmestrene Tisløv A/S ble startet opp i juni 1991 i Namsos. Siden den gang har vi tatt på oss små og store oppdrag innen murerbransjen, både privat og offentlig, i Namsos Steinkjer regionen.
Vi har tilknyttet oss murere med lang og bred erfaring innen faget. Firmaet har i dag 9 ansatte, samt 1 lærling. Våre ansatte holder til både i Namsos og Steinkjer i Nord-Trøndelag. Vi utfører alt innen vårt fag og alt du som kunde forbinder med en murer. Det som eventuelt ikke kommer inn under murerfaget, leier vi inn. Dette for å sikre god kvalitet på vårt murerarbeid. Vår målsetning er å gi deg som kunde det du etterspør, samtidig som vi veileder deg til å gå for optimale løsninger tilpasset ditt behov. Valg av riktige løsninger og materialer skal gi våre kunder nytte og glede i mange år fremover.

Våre tjenester
Skorsteinsmuring
Vi tar oss av alle typer skorsteiner, enkeltløpet og dobbeltløpet, pusset eller f.eks. skiferlagt overflate etter ønske.

Peismuring
Innen peismuring murer vi peiser etter kundens ønske både store og små peiser, innepeiser og utepeiser i alle farger og fasonger.

Flislegging
Det kan være vanskelig å få flis til å ligge rett eller i det mønsteret du hadde sett for deg. Som profesjonelle flisleggere vet vi å løse de fleste utfordringer.

Mur- og pussearbeider
Vi kan være behjelpelig med å oppføre de fleste mur-konstruksjoner både stort og lite. Vi pusser også de aller fleste underlag.

Baderom
Vi har lang erfaring med levering av baderom til våre kunder. Gjennom våre år i bransjen, har vi opparbeidet oss stor kunnskap innen faget.

Skifer
Vi utførerer, og legger alt i skifer, gjerne på støpt såle, og med fast fug mellom skiferhellene,  eller på løst underlag  hvor gress kan fungere som fug.

Naturstein
På lag med naturen. Vakkert - Varig - Vedlikeholdsfritt. Vi kan levere støttemurer og dobbelsidige murer av naturstein i alle typer stein.

Leca
Leca er desidert den mest kjente løsning, og har vært på markedet i 50 år. Alle firmaets ansatte har bred erfaring med lecamuring og alle typer puss.

Gulvstøp
Vi støper og murer alle typer gulv. Nytt kjellergulv, garasjegulv, lagergulv eller fjøsgulv? Spør oss om hva som kan passe for deg vi finner en løsning!

Fasaderehabilitering
Vi har kompetansen og erfaringen som skal til for å utføre fasadearbeid og rehabilitering på vanlige, såvel som verneverdige bygg!

Grunnmur
En god grunnmur som ikke slipper inn fukt, er viktig for at bygningen skal bestå over tid. Vi fører opp solide grunnmurer som tåler tidens tann.

Forskaling
Enten du skal ha ny garasje, grunnmur til hus eller hytte, eller forstøtningsmur vi setter opp skikkelig forskaling, armering og fyller i betong.

Godkjenninger og sertifiseringer

Foretaksinformasjon

Murmestrene Tisløv AS har organisasjonsnummeret 915970958.