Kontakt oss

Hjemmeside:
http://Advokatmatch.no
Hovednummer:
907 69 224

Informasjon

Dersom du tidligere har vært, eller er på leting etter advokat vet du at prosessen med å finne en advokat du er fornøyd med kan være vanskelig. Da det ofte kan være dyrt med advokat, er det lurt å sammenligne forskjellige tilbud før du velger en. Dette kan du nå gjøre enkelt, gratis og uforpliktende. På Advokatmatch.no sender du inn din henvendelse og lar noen andre ta seg av jobben med å finne passende advokater. Dette gjør at du lar advokatene kjempe om deg som kunde, istedenfor å finne og forhøre seg med en rekke forskjellige advokater. 

 

Hvordan tjenesten fungerer

  1. Gå inn på advokatmatch.no
  2. Du får valg om hva din sak handler om, klikk deretter på den relevante saken
  3. Skriv litt om hva det er din sak handler om 
  4. Fyll inn din kontaktinformasjon
  5. Vi leter etter advokater i Drammen som passer for dine behov
  6. Du vil raskt motta tre tilbud fra forskjellige advokater. Dette gjør at du enkelt kan sammenligne og velge det beste tilbudet. Tjenesten er helt gratis og tilbudene er uforpliktende

 

 

Hvorfor bruke Advokatmatch når du skal finne en advokat 

Det er slik at forskjellige advokater spesialiserer seg innen forskjellige områder. Det er derfor ikke alle advokatkontor som har mulighet til å behandle deg som klient. Videre er det også vanskelig å finne alle de forskjellige advokatene som holder til i ditt område. Når du bruker Advokatmatch lar du noen som har god kontroll gjøre jobben for deg. Det er også et poeng at det eneste du gjør er å fylle inn litt informasjon, og at tjenesten er helt gratis. 

Advokater opererer som regel med en timespris, og hvor høy denne er varierer. Som regel har du ikke mulighet til å vite hva denne timeprisen er før du har kontaktet et advokatfirma. Når du mottar tilbud gjennom Advokatmatch vil du få et anslag på pris. Mange er opptatt av pris, og spesielt når det gjelder en såpass dyr tjeneste som en advokat. 

 

 

Hvilke rettsområder kan du få tilbud fra med Advokatmatch? 

Du kan få hjelp med hva enn du skulle trenge juridisk bistand med. Du får opp en liste med forskjellige rettsområder som for eksempel eiendomsrett, erstatning, arverett og samliv. Det er mange områder å velge mellom, men dersom det skulle være noe som ikke er oppført trykker du enkelt på annet. 

 

Hvem har utviklet tjenesten Advokatmatch.no? 

Tjenesten er levert av Lead Service AS. Selskapet ble startet i 2019 og hjelper forbrukere med å finne de beste avtalene på forskjellige tjenester. Vi samarbeider med noen av landets største leverandører innen flere bransjer. I tillegg til advokat kan du for eksempel få tilbud på regnskapsfører i Drammen via regnskapsførertilbud.no. Selskapet har som mål å utvide til enda flere bransjer. 

 

Når trenger du advokat? 

Det kan være en rekke grunner til at du kan trenge en advokat. Som regel dukker behovet opp når det er en tvist. Som regel er det to eller flere parter som har en uenighet. Dette kan være mellom privatpersoner, næringsdrivende eller begge deler. Hvis du er usikker på om du trenger en advokat eller ikke kan det være lurt å kontakte en fagperson for å få veiledning. De fleste advokater gjør dette gratis. 

 

Foretaksinformasjon

Advokatmatch har organisasjonsnummeret 915040004.