Kontakt oss

Hjemmeside:
https://meglerportalen.no/
Hovednummer:
919 00 312

Informasjon

Vurderer du salg eller skal selge din bolig og bor i Drammen? Da er det viktig at du finner en god eiendomsmegler. Salg av bolig kan være en negativ opplevelse dersom du velger feil megler. Det er derfor lurt å sammenligne forskjellige meglere før du inngår en avtale. Du kan nå gjøre dette gratis og uforpliktende via Meglerportalen.no hvor det eneste du gjør er å enkelt fylle ut et skjema. Du vil deretter motta tre ulike tilbud hvor du enkelt velger det beste. 

 

Hvordan tjenesten fungerer

  1. Gå inn på Meglerportalen.no
  2. Kryss av om du ønsker å selge din bolig eller om du ønsker en verdivurdering
  3. Fyll inn nødvendig informasjon som kontaktinformasjon og adresse
  4. Skriv utfyllende informasjon. Dette kan være for eksempel om boligen din eller spesifikke ønsker du har til megler
  5. Vi finner meglere i Drammen som passer for dine behov 
  6. Du mottar tre tilbud helt gratis og uforpliktende og kan enkelt sammenligne

 

Hvorfor Meglerportalen? 

Det kan i visse tilfeller være vanskelig å finne den informasjonen man trenger for å danne et ordentlig inntrykk av en megler over nett. Videre er det også sjeldent at det står en prisliste. Det finnes alt fra landsdekkende meglerkontor til mindre lokale kontor, og bare jobben med å finne alle alternativene dine kan være vanskelig. 

 

Det å sammenligne pris på eiendomsmeglere er altså viktig for å passe på at man ikke betaler for mye. Derfor er det lurt å sammenligne forskjellige meglerhus før du tar en avgjørelse. Når du er underveis i prosessen med å selge bolig vil du hele tiden føle at du vet hva som skjer. En god megler vil hele veien oppdatere deg på hva som skjer. Selv om en god megler også gjør mesteparten av jobben, skal ikke selger være en flue på veggen. 

 

Det kan ofte være slik at man velger den første og beste megleren som er tilgjengelig. Selv om du som regel vil ende opp med en god megler, kan det ofte være at du ender opp med å betale en høyere sum enn nødvendig. Dette er for mange kanskje den viktigste grunnen til at sammenligning er en god ide. 

 

Hvem er Meglerportalen? 

Meglerportalen.no er en nettside under Lead Service AS. Vi ønsker at du som forbruker skal ha mulighet til å gjøre best mulig valg på store avgjørelser. Salg av bolig er noe man ikke gjør ofte, og det er derfor viktig at det blir en god opplevelse til riktig pris. Lead Service er et selskap i vekst, og vi driver per dags dato flere anbudstjenester. Disse inkluderer blant annet advokat og regnskapsfører. Selskapet har også planer om å utvide til flere bransjer.

 

 

Hvorfor bruke eiendomsmegler ved salg av bolig? 

Det har de siste årene blitt stilt spørsmål rundt eiendomsmegleryrket, og noen mener at salg av bolig er noe man fint kan gjøre selv. Å bruke en megler ved salg av bolig er noe som lønner seg. For det første vil en megler hjelpe deg med å oppnå best mulig pris. Det skal altså ikke være en kostnad, men en investering. Videre er det også en rekke lover og regler man må forholde seg til rundt salg av bolig. Eiendomsmeglere har juridiske kunnskaper, samt kunnskaper om alt det tekniske rundt salg av bolig. 

 

Foretaksinformasjon

Meglerportalen har organisasjonsnummeret 922997454.