Kontakt oss

Hjemmeside:
https://meglerportalen.no/
Hovednummer:
919 00 312

Informasjon

Har du planer om å selge bolig og bor i Fredrikstad? Det finnes nå en tjeneste som gjør det enkelt for deg å finne en megler som passer for dine behov. Fyll ut et skjema og la de forskjellige meglerne jobbe for å få deg som kunde. Videre kan du enkelt sammenligne tilbudene og velge den megleren med det beste tilbudet. Tjenesten er helt gratis og tilbudene er uforpliktende.

 

Hvordan tjenesten fungerer 

  1. Kryss av om du skal selge bolig eller om du ønsker en verdivurdering først. 
  2. Fyll inn adressen til boligen du skal selge. Fyll også inn din kontaktinformasjon.
  3. Dersom du har mer utfyllende detaljer om boligen hjelper dette mye. Du kan også skrive inn eventuelle preferanser. 
  4. Med informasjonen du har gitt oss finner vi meglere som passer ditt boligsalg i Fredrikstad. 
  5. Du mottar tre tilbud og kan enkelt sammenligne for å finne ut hvilken megler som er best egnet for deg. Tjenesten er gratis og tilbudene er uforpliktende. 

 

Hvorfor sammenligne tilbud gjennom Meglerportalen?

Det er ikke noe poeng å betale for mye for en eiendomsmegler. Derfor er det en fordel å sammenligne prisnivå på eiendomsmeglere før man velger. Det finnes en rekke dyktige meglere som tar jobben sin seriøst, men samtidig er det også flere du burde styre unna. Det kan være vanskelig å vite på forhånd hvordan opplevelsen vil være. Vi samarbeider kun med meglere du kan stole på og som tidligere har vist gode resultater. 

 

Når du får tilbud fra flere meglere vil du også sitte igjen med følelsen av at du har gjort et riktig valg. Det er viktig at du føler deg komfortabel med din megler, da dere kommer til å ha mye kontakt gjennom hele salgsprosessen. 

 

Videre vil du også få en avtale som er gunstig økonomisk. Det er unødvendig å betale mer enn du må, noe du enkelt kan styre unna når du har sammenlignet flere meglere. Husk også at en eiendomsmegler ikke skal være en kostnad. Mange tenker at det er en dyr tjeneste, men med en god megler vil du tjene penger. Dette er fordi de beste meglerne har gode kontakter og vet hvem du skal rette markedsføringen mot avhengig av din bolig. 

 

Hvem leverer tjenesten Meglerportalen.no? 

Tjenesten er levert av Lead Service AS. Lead Service driver anbudstjenester for eiendomsmegling, men også flere bransjer. Disse inkluderer blant annet Advokatmatch og Regnskapsførertilbud. Dette er et selskap som er i vekst og har planer om å starte lignende tjenester innenfor flere forskjellige bransjer. 

 

 

Hva burde du tenke på når du sammenligner eiendomsmeglere? 

En eiendomsmegler har flere oppgaver i forbindelse med et boligsalg. For det første skal megler følge lover og regler rundt salg av bolig. Videre er det forskjell på meglere slik som i alle andre yrker. Velg en du liker og som du tror vil yte det lille ekstra. De aller beste meglerne gjør ikke bare hele prosessen effektiv og trygg, men de oppnår også en pris som er høyere enn anslått. Gjennom riktig markedsføring og bruk av kontakter vil det være flere interessenter. Mange tror at boligsalg skjer av seg selv, men dette er ikke tilfellet. En god megler sørger for at det vil være flere med på budrunden slik at du som kunde blir fornøyd. 

 

Foretaksinformasjon

Meglerportalen har organisasjonsnummeret 922997454.