Kontakt oss

Hjemmeside:
https://svelas.no/
E-post:
arvesvelas.no
Hovednummer:
977 54 654
Besøksadresse:
Vikesdalslia 13
4389 Vikeså
Postadresse:
Vikesdalslia 13
4389 Vikeså

Informasjon

Om oss

Svela Tømrertjenester er ett firma med 16 års erfaring, vi utfører det meste innen trekonstruksjon alt fra små til store prosjekter

Vi bestreber oss alltid på å være konkurransedyktige på både pris og kvalitet i alt arbeid vi utfører.

Vi gir også en garanti på både produkt og utført arbeid.

Målet er å kunne gi deg akkurat det du vil ha og at du skal være en tilfreds kunde.

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Vi bistår med tømrertjenester som bygg, garasje, hytter og mer i hele Rogaland og Vest-Agder!

Nybygg
Har du tomt, men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris, og etter dine spesifikasjoner!

Hytte
Vi hjelper deg med å finne riktig hytte etter dine behov. Våre håndverkere har lang erfaring innen oppføring og utbedring av hytter. Ta kontakt for priser.

Tilbygg
Går du med tanker om å bygge på huset? Vi hjelper deg med alt fra planlegging til ferdig utført arbeid. Våre erfarne håndverkere sørger for at alt blir utført etter gjeldende forskrifter.  

Rehabilitering
Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele, eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud.

Terrasse
En solid og stødig terrasse trenger riktig forarbeid. Vi gjør hele jobben enten du skal ha terrasse på grunn, på taket, eller som en del av huset ditt.  Vi fundamenterer og støper søyler dersom det er behov.

Kjøkkenmontering
Ved å la en av våre medarbeidere montere ditt kjøkken, vil du få en kjøkkenløsning som vil holde seg år etter år. Vi holder oss oppdatert på moderne og gode løsninger.

Garasje
Vi hjelper deg å velge ut riktig type garasje, frittstående eller som en del av huset, med eller uten isolering. Det finnes et stort spekter å velge fra.

Dører og vinduer
Vi tilpasser og monterer alle typer dører og vinduer.  Våre fagfolk sørger for at arbeidet utføres med høy kvalitet og til avtalt tid og pris.

Åpningstider

Dag Fra Til  
Man 06:30 20:00
Tirs 06:30 20:00
Ons 06:30 20:00
Tors 06:30 20:00
Fre 06:30 20:00
Lør 07:00 20:00
Søn 07:00 20:00

Foretaksinformasjon

Svela Tømrertjenester har organisasjonsnummeret 923541594.