Kontakt oss

Hjemmeside:
http://bravida.no/
E-post:
infobravida.no
Hovednummer:
32 80 80 40
Besøksadresse:
Hotvetalleen 11
3018 Drammen
Postadresse:
Hotvetalleen 11
3018 Drammen

Informasjon

Elektro

Vi blir stadig mer avhengig av elektrisitet samtidig som det blir stadig viktigere å holde strømforbruket på et minimum. Så hvorfor ikke tenke ett skritt videre når man likevel skal se over elektroinstallasjonene? Vi er gjerne med tidlig i prosessen da kan vi hjelpe deg med å lage løsninger som er kostnadseffektive, mer driftssikre og bedre for miljøet.

Elektroinstallasjoner

Bravida utfører alle typer elektroinstallasjoner, store som små, uansett om det gjelder kontorer, boliger, sykehus, industri eller store infrastrukturprosjekter. Vi installerer elektroløsninger både i eksisterende bygninger og nybygg.

Service på elektroinstallasjoner

Gjennom regelmessig service av elektroinstallasjoner kan du unngå både avbrudd og andre kjedelige overraskelser. Bravida går gjennom fordelinger , belastningsfordeling, koblingsbokser, kabling og den elektriske standarden i bygningen. Feil i elektroinstallasjoner er ofte skjult, og det er ikke alltid man kan oppdage farene med øynene. Gamle eller defekte elektriske anlegg utgjør en stor brannfare, og kan medføre store kostnader i form av høyt strømforbruk eller overraskende stømbrudd.

Innen elektro hjelper vi blant annet til med:
Internkontroll elektro
Nød- og ledelys
Termografi
Brannalarm
Sikkerhetssystemer
Adgangskontroll
ITV
Telesystem- og anlegg
KNX
UPS/reservekraft
Energioptimalisering
Smarthus
Elbillading
Lysbuevakt
Automasjon
Solcelleanlegg

 

Rør

Hvor mye vann og energi går til spille hvert år? Vi ser daglig kraner som drypper, ineffektive varmesystemer, uisolerte varmtvannsrør og gamle systemer som sluker energi. Helt unødvendig, mener vi i Bravida.

Rørinstallasjoner

Bravida hjelper til med alle typer rørinstallasjoner, store som små. Det kan dreie seg om enkle installasjoner, for eksempel i boliger eller kontorer, eller mer kompliserte installasjoner for industrier, sykehus eller svømmehaller.

For Bravida handler Rør om smarte løsninger som alltid fungerer. Vi hjelper også til med å redusere vann- og energiforbruket når dette er mulig for eksempel gjennom innregulering av varmesystemer, overgang til nye energieffektive pumper og utskifting av termostater.

Service på rørinstallasjoner

Regelmessig vedlikehold kan redusere risikoen for kjedelige overraskelser og bidrar til å holde vann- og energiforbruket nede. Bravida tilbyr alle former for -service av rørinstallasjoner og hjelper til med reparasjoner ved behov.

Bravida arbeider også med undersentraler for varme- og kjøleanlegg, og hjelper deg uansett om varmekilden er fjernvarme, bergvarme eller fossilt brensel.

Innen rør hjelper vi til med:
Varme/kjøling
Sanitær
Drikkevann
Undersentraler
Gass
Sprinkleranlegg
Legionellakontroll
Sertifisert sveising
Energioptimalisering

Foretaksinformasjon

Bravida Norge AS avd Drammen har organisasjonsnummeret 987582561.