Kontakt oss

Hjemmeside:
https://hus.no/
E-post:
kontakthus.no
Hovednummer:
919 00 490
Besøksadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo
Postadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo

Informasjon

Hus.no - boligportalen for deg i Skedsmo og omegn!

Hus.no er boligportalen for alle som trenger husrelaterte tjenester, og er en forbrukertjeneste for dem som ønsker å foreta smarte valg for sin privatøkonomi - samlet under ett tak.

 

Hensikten er at du som Romerikes blad-leser på en rask og effektiv måte kommer i kontakt med leverandører i traktene rundt Skedsmo med det beste tilbudet, innen økonomi-, jus- og hustjenester, innredning eller ferdighusleverandører. Det er du som velger den beste tilbyderen til jobben.

 

Slik fungerer Hus.no:

  • Velg anbudstjeneste. Hus.no er gratis å bruke. Du får hjelp med å finne den aller beste leverandøren, som konkurrerer om å gi deg den beste prisen. 
  • Fyll ut skjemaet for tjenesten eller tjenestene du trenger. 
  • Du kan takke ja eller nei til tilbudene du får. Du forplikter deg ikke til noe.

 

Vi garanterer at dine personlige opplysninger ikke kommer på avveie.

 

Visste du at du kan få tilbud på energirådgiving? En energirådgiver kan hjelpe deg med å få svar på alt rundt boligens energitiltak. Hvis du ønsker å få tilbud på energitiltak gjennom Hus.no, fyll ut det enkle skjemaet på siden og få uforpliktende tilbud, gratis og enkelt.

 

Er du handy og vil bygge på egen hånd? Hus.no tilbyr mange nyttige artikler, blant annet om hvordan du isolerer fasaden selv.

 

Sosiale medier: Facebook, Instagram, Twitter

 

Foretaksinformasjon

Hus.no har organisasjonsnummeret 997104854.