Kontakt oss

Hjemmeside:
https://forsikringer.no/
E-post:
kontaktforsikringer.no
Hovednummer:
919 00 490
Besøksadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo
Postadresse:
Colletts gate 10A
0169 Oslo

Informasjon

Sammenlign, samle og oppgrader forsikringsavtalen - raskt og enkelt i Bergen og omegn!

Sammenlign forsikringsselskapene og la de konkurrere om deg. Spar penger på forsikringspremier, prøv anbudstjenesten Forsikringer.no og få rabatter i dag!

 

Jo flere ting vi eier, jo mer betaler vi i forsikringspremier. Kanskje har du livsforsikring, bilforsikring og dyreforsikring, i tillegg til de vanlige innbo-, reise og ulykkesforsikringene? Med mange ulike forsikringer betaler vi til slutt tusenvis av kroner for å være trygge på at vi er forsikret dersom uhellet er ute. 

Takket være sammenligningstjenesten på Forsikringer.no er det nå enkelt å finne en bedre avtale, uansett om du bor i Bergen sentrum, Arna, Fana, Laksevåg eller de andre områdene rundt Bergen. Du kan spare tusenvis av kroner og tid ved å la seriøse forsikringsselskaper konkurrere om å gi deg beste forsikringstilbudet.

 

Les om hvilke forsikringer du trenger.

Hvis du sammenligner og samler forsikringer gjennom Forsikringer.no får du forsikringsselskapenes samlerabatter. Oppfyller du disse kravene er det bare å fylle ut og sende inn skjemaet

  • Du har minst 3 forsikringer du ønsker tilbud på
  • Du må være over 25 år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
  • Du må være norsk statsborger

 

Få en rask oversikt over forsikringsselskapene i Norge.

 

Når du fyller ut søknadsskjemaet tar det ikke lange tiden før de dyktige forsikringsselskapene kontakter deg med sine beste tilbud. Du forplikter deg ikke til noe og velger hvilket forsikringstilbud som er best for deg.

 

Er du interessert i bedriftsforsikring? Finn beste forsikringen for din bedrift her. 

Vi er nøye med å beskytte dine personlige opplysninger.

 

Eierne av Forsikringer.no

IT-selskapet Nettbureau AS (org. nr. 997104854) står bak Forsikringer.no og flere populære sammenlignings- og anbudstjenester og har gjort det i ti år. Blant annet Hus.no, Mobiltelefoni.no, Boligalarmer.no og Eiendomsmegler.no

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter

 

Foretaksinformasjon

Forsikringer.no har organisasjonsnummeret 997104854.