Kontakt oss

Hjemmeside:
https://imsregnskap.no/
E-post:
postimsregnskap.no
Hovednummer:
4788940
Besøksadresse:
Firdavegen 16
6800 Førde
Postadresse:
Firdavegen 16
6800 Førde

Informasjon

IMS Regnskap er et autorisert regnskapsfirma som holder til i Førde. Selskapet startet opp i 2005 og har i dag fire ansatte med høy kompetanse innenfor regnskapsfaget. Vi tilbyr alt innen regnskapstjenester, og kan også gi økonomisk rådgivning til våre kunder.

 

Komplett leverandør av regnskapstjenester

Vi er en komplett leverandør av regnskapstjenester, og kan forvalte hele eller deler av ditt foretaks økonomifunksjon. Vi har erfaring med regnskapsføring for kunder i en rekke bransjer. Dette gir oss bedre forståelse for din virksomhet, slik at vi kan gi gode og relevante anbefalinger.

Vårt mål er å tilby regnskapstjenester som har verdi for deg som kunde, og at du til enhver tid stoler på at regnskapet ditt er i de beste hender.

 

Personlig regnskapsfører

Ettersom vi er et lite og lokalt regnskapsfirma, er det mulig for oss å ha nær kjennskap til våre kunder. Som kunde hos oss får du en personlig regnskapsfører som vil sette seg inn i de forhold som er relevante for akkurat din virksomhet. Dermed vil du kunne få spesialtilpasset oppfølging basert på dine mål og forutsetninger.

 

Kontakt oss gjerne dersom ditt foretak behov for regnskapstjenester eller økonomisk rådgivning.

 

Tjenester

IMS Regnskap er et veletablert regnskapsførerbyrå lokalisert i Førde. Vi tilbyr fleksible løsninger innen regnskapsførertjenester, uansett selskapsform, størrelse og hvor i landet du befinner deg. Vi er en autorisert regnskapsfører og som kunde hos oss kan du være sikker på at ditt selskap eller foretak overholder gjeldende regelverk og retningslinjer.

  • Selvangivelse for selskap
  • Lønnskjøring
  • Oppbevaring av regnskap
  • Selskapsetablering
  • Budsjettering og likviditet
  • Skatter og avgifter
  • Likviditetsstyring
  • Avvikling av selskap

 

Vi har ekspertise og kostnadseffektive rutiner som bidrar til å frigjøre din tid, slik at du kan fokusere på din virksomhets kjerneområder.

 

Kontakt oss for mer informasjon.

Foretaksinformasjon

IMS Regnskap AS har organisasjonsnummeret 988636932.