Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.kar.no/
E-post:
postkar.no
Hovednummer:
75 12 79 50
Besøksadresse:
Koksverksgata 10
8622 Mo I Rana
Postadresse:
Koksverksgata 10
8622 Mo I Rana

Informasjon

KAR Skadesenter har bred erfaring med å jobbe med alle typer biler og leverer alltid et resultat du kan være fornøyd med. Vårt skadesenter har flere ganger blitt utnevnt til et av landets 100 beste bilverksted og vi gjør vårt ytterste for at hver kunde skal huske vår gode service. Ingen jobb er for liten eller stor. Vi tar på oss alt fra den minste ripe i lakken eller skår i bilvinduet, til større skader på karrosseri og understell. Vi er godkjent av Statens Vegvesen og medlem av Norges Bilbransjeforbund.

Våre tjenester
Vi tar alt av plast, lakk, karosseri og glass skader. Vi setter kvalitet på arbeidet svært høyt og er et solid skadesenter. Vi tar på oss alle problemer og sørger for at du er fornøyd med sluttresultatet. Vi tar for oss alt av bilpleie og fikser alt fra de minste riper til større skader på bil og vinduer. Vi reparerer alle bilmerker og takserer skader for alle forsikringsselskap.

BILLAKKERING
Vi tar hånd om bilen din som var den vår egen. Billakkering hos oss foregår etter de høyeste kvalitetskriteriene. I forbindelse med billakkering håndterer vi alt fra større bulker til små riper fra steinsprut. Vi påtar oss også større opprettingsarbeid dersom skadene er omfattende på vårt karosseriverksted før vi utfører billakkering. Selv de mest omfattende karosseri- og lakkskader er ren rutine for våre erfarne medarbeidere.

BILVERKSTED
KAR Skadesenter har posisjonert seg som et anerkjent bilverksted og har flere ganger blitt utnevnt til å være blant landets 100 beste bilverksteder. Vårt bilverksted råder over avansert utstyr og moderne fasiliteter og vår lange fartstid i bransjen har bidratt til at vi har godt innarbeidede rutiner og høy effektivitet. Derfor kan vi tilby raske leveringstider selv i forbindelse med krevende oppdrag.

BILGLASS
Vi monterer alle typer bilglass til bil i form av frontruter og andre bilruter. Uansett dine behov innen bilglass er vi det trygge valget når du ønsker de beste løsningene på området. Trenger du nytt bilglass som følge av steinsprut er dette noe som dekkes av kasko og delkasko. Uansett forsikringsselskap kan vi hjelpe dere med nytt bilglass. Reparasjon av frontrute er en gratis tjeneste, som bør utføres før glasset sprekker.

Ditec Lakkbeskyttelse
Nå tilbyr også vi Ditec lakkbeskyttelse for bilen. Det norske klimaet er tøft for lakken, det ser vi hver dag. Lakken blir daglig utsatt for sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste. Ditec gir en varig beskyttelse mot dette og har beskyttet Norske biler i over 30 år. Når bilen er beskyttet med Ditec Lakkbeskyttelse vil den være enklere å vaske, holde seg ren lenger, ta imot mindre tjære, asfalt og andre partikler. Vår lakkonservering er en polymerbasert lakkbeskyttelse, som utføres i fem steg. Den forseglede overflaten beskytter mot UV-stråler, sur nedbør og trafikkfilm. Den gjør også bilvasken mye enklere. Når bilen er beskyttet med Ditec Lakkbeskyttelse vil den være enklere å vaske.

Designlakkering
Vi kan også tilby lakkering av mer enn bare bil. Har du f eks et spisebord som er skadet, så kan det være fullt mulig å fikse opp dette hos oss. Design Lakkering tilbyr det meste innenfor kjøkkenlakkering, møbellakkering, samt enkle reparasjoner og utbedring av skader på møbler. Et eksempel var et par som hadde lyst på å fikse opp kjøkkenet etter tyve år, en det uten å måtte bytte ut all innredningen, for kvaliteten på kjøkkenet var jo fortsatt bra. Løsningen kunne ikke vært enklere.; Tretten dører og åtte skuffer ble rigget ned i en fei og levert til oss for fornying. Og gjennom en effektiv mattsliping og lakkering. resultatet ble det et lekkert og delikat kjøkken som igjen sto klar til bruk.

Bilpleie
Vi hjelper deg med det meste innen bilpleie! Bilen er noe du bruker kanskje daglig og derfor er det svært viktig at den tas vare på. KAR Skadesenter tilbyr komplett bilpleie for alle bilmerker. Vi har et bredt utvalg av profesjonelle kosmetiske tjenester til din bil. Vi utfører alt fra enkel utvendig og innvendig vask til grundig rens og fornyer. Vi har mange års erfaring og et mål om å alltid få det beste resultatet. KAR Skadesenter samarbeider med markedsledende leverandører av bilpleieprodukter og vi har regelmessig opplæring og oppfriskning av kunnskap. Når du leverer bilen til oss kan du være trygg på at den er i de beste hender. Vi tilbyr alt fra en enkel utvendig vask til lakkforsegling med markedets aller beste produkter.

Foretaksinformasjon

Kar AS har organisasjonsnummeret 971644915.