Kontakt oss

Hjemmeside:
http://advokatene-lilletorget.no/
E-post:
postadvokatene-lilletorget.no
Hovednummer:
61 26 90 50
Besøksadresse:
Lilletorget 1
2615 Lillehammer
Postadresse:
Lilletorget 1
2615 Lillehammer

Informasjon

Advokatene på Lilletorget består av tre kvinnelige advokater, Nina Emilie Braathen Hjortdal, Åse Berit Høistad Berger og Sissel Narum Sørbotten. Vi holder til i hjertet av Lillehammer, på Lilletorget.

 

Vi driver alminnelig advokatpraksis og har bred prosedyreerfaring fra ulike saksområder. Hovedtyngden av arbeidet vårt er innen strafferett - både som forsvarer og bistandsadvokat, barne- og familierett, arverett og eiendomsmegling. Innen barneretten arbeider vi mye både med barnevern og foreldretvister, herunder samvær. Selv om dette er kjerneområdene våre, bistår vi også innenfor de fleste andre rettsområder. Du vil både som privatperson, bedrift og offentlig organ få bistand som holder høyt faglig nivå.

 

Våre klienter kommer hovedsaklig fra det sentrale Østlandsområdet og Gudbrandsdalen, men vi kan bistå over hele landet.

 

Vårt advokatkontor er et moderne firma, som er opptatt av å ta vare på den enkelte klient på en god og profesjonell måte. Vi er opptatt av at du skal føle deg komfortabel sammen med oss, og at de rådene vi gir bidrar til gode og praktiske løsninger. Du kan også være trygg på at vi tar i mot deg på en avslappet og uhøytidelig måte.

 

Vi er medlemmer i Den Norske Advokatforening, og følger Advokatforeningens etiske regler.

Foretaksinformasjon

Advokatene på Lilletorget har organisasjonsnummeret 895606952.