Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.norskflid.no/
E-post:
porsgrunnnorskflid.no
Hovednummer:
35 55 44 74
Besøksadresse:
Storgata 110
3921 Porsgrunn
Postadresse:
Storgata 110
3921 Porsgrunn

Informasjon

Vi har spesialisert oss på bunader fra Telemark, og leverer disse gjennom alle Norsk Flid Husflidens butikker.

Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig rådgivning og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Vi er eksperter på Telemarksbunadene, både til dame og herre. Her i distriktet er det mye å velge i. Som alle butikker i Norsk Flid Husfliden, kan butikken i Porsgrunn levere så å si samtlige av Norges mer enn hundre bunader. Men det er bare bare bunadene fra Telemark som sys her på systua i Porsgrunn og sydamene legger all sin sjel og ære i arbeidet med bunaden sin.

Vår kompetanse er bygget opp gjennom mange tiår, og vi legger vekt på at du skal få den gode følelsen av ekthet og tilhørighet ved å eie og bruke en vakker bunad. Fordi kjøp av bunad er noe svært personlig, bestreber vi oss på å yte deg personlig service og tett oppfølging helt til du er en tilfreds og stolt bærer av din nye bunad.

Kom gjerne innom vår butikk og systue. Vi hjelper deg gjerne med prøving og gir deg gode tips og råd.

Vi har en stor og innholdsrik garnavdeling. Vi har fagkompetansen og hjelper deg med å komme igang eller videreutvikle dine strikkeprosjekt. Stikk selv eller kjøp ferdig. Vi har et stort utvalg i inspirerende strikkeoppskrifter. Sjekk også ut ferdigstrikk vi har i butikken som bl.a klassikerne Marius, Fana, Setesdal, og Vardegenseren.

Foretaksinformasjon

Husfliden AS - Porsgrunn har organisasjonsnummeret 986367780.