Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.herregardstak.no
E-post:
arveherregardstak.no
Hovednummer:
907 77 703
Besøksadresse:
Larkollveien 4
1570 Dilling
Postadresse:
Larkollveien 4
1570 Dilling

Informasjon

HerregårdsTak tilbyr glasert takstein, fasadetegl og limtegl i et stort utvalg av former og farger, sklisikre og brannhemmende gulvfliser, prefabrikkerte vegg- og trappeelementer samt Thermo brannsikre byggeblokker av tegl.

Herregårdstak er representant for Röben Tonbaustoffe GmbH, og tilbyr hele spekteret av teglstein som til enhver tid er i produksjon. 
Som det ligger i navnet har Herregårdstak AS fra dag én konsentrert seg først og fremst om produktgruppen glasert / engobert takstein. 

Sort glasert takstein utviklet en teknologi som reduserer reflekser fra sterkt sollys med opp til 95%! Dermed unngår man at omgivelsene blir utsatt for den blendende virkningen man ofte ser fra sortglaserte tak på skyfrie og solfylte dager. Ved å benytte glasert takstein har man sikret seg et vedlikeholdsfritt tak, ingen groing av mose, ingen falming av farge, ingen avrenning av sand, kun et vakkert tak som varer og varer, Til alt overmål er takstein av tegl et rent naturprodukt, brent av ren leire, naturens eget byggemateriale!

Ved å sikre deg et tak med glasert takstein mottar du en skriftlig fabrikkgaranti som gjelder i 30 år fra leveringsdato. 

Ta kontakt i dag!

Foretaksinformasjon

Herregårdstak AS har organisasjonsnummeret 999534570.