Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.varne.no/
E-post:
postvarne.no
Hovednummer:
52 83 70 00
Besøksadresse:
Vestheimvegen 11
4250 Kopervik
Postadresse:
Vestheimvegen 11
4250 Kopervik

Informasjon

Malvin Varne AS ble startet i 1989, og er en mellomstor entreprenør på Haugalandet med kontor i Kopervik, Karmøy. Vi velger å se på oss selv som et seriøst entreprenørfirma med fokus på system, HMS og internkontroll. Med egne ansatte utfører vi betong og tømrerarbeider på boligprosjekter i tillegg til næringsbygg og offentlige bygg. Vi har sentralgodkjenning i tiltaksklasse 2 og 3. I 2009 ble vi kåret til gasellebedrift, og i 2011 ble vi miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårn. 

 

Vårt kjerneområde er små og mellomstore bygg. Vi leverer både betong, tømmer,  -del, -hoved, -general og totalentrepriser for kunder. Søknadsprosessen, kostnadsoverslag og prosjektledelse kan vi ta oss av, slik at du som kunde kan få råbygg, klart for innredning, eller fiks ferdig nøkkelklart bygg klart til innflytting. Vi har over 40 ansatte som tar seg av betong og tømrerarbeidene, og de fleste av disse har fagbrev. Dette sørger for at du får den trygghet, effektivitet, og kvalitet som forventes i dag. Vi har også flere prosjektledere med lang erfaring som følger opp prosjektene på en trygg og god måte for deg som kunde.

 

Det er også verdt å nevne at vi er godkjent lærebedrift og har flere lærlinger ansatt.

 

Vår visjon er at du som kunde skal få den beste opplevelsen sammen med oss, med trygghet, kvalitet og respekt. Vi skal strekke oss for at du får det produktet som forventes. For å nå dette målet bruker vi store oppgaver skal en begynne på, ikke tenke på som en fellesnevner. Med dette menes at for å få de beste resultatene må vi våge å ta tak i små og store detaljer, snu på alle problemstillinger, og finne de beste løsningene for deg som kunde.

 

Vi er godkjent for ansvarsrett innen 4 ansvarsområder:

  • Utførelse: Plasstøpte betongkonstruksjoner tiltaksklasse 3
  • Utførelse: Montering av bærende metall- eller betongkonstruksjoner tiltaksklasse 3
  • Utførelse: Riving og miljøsanering tiltaksklasse 2
  • Utførelse: Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner tiltaksklasse 1

 

Vi er også registrert i StartBANK

 

I utstyrsparken finner du blant annet tre tårnkraner av typen Potain, en Igo 13 og to Igo 50, samt over 1000m2 kranbasert forskaling av typen Manto og Ringer, 700m2 aluminiumsforskaling type Ringer, over 500m2 dekkeforskaling i system og mange tusen m2 forskaling av annen type. Dette gjør oss til et av de best utstyre entreprenørene i distriktet,  noe som igjen gjør at du som kunde kan være sikker på at du benytter et effektivt firma med seriøse og kvalitetsbevisste ansatte.

 

Har du planer om å bygge? Ta kontakt og vi vil gi deg et uforpliktende tilbud på betongarbeid, tømrerarbeid, -del, -hel, -general,  eller totaltenteprise på ditt prosjekt etter dine ønsker.

Godkjenninger og sertifiseringer

Foretaksinformasjon

Malvin Varne AS har organisasjonsnummeret 974675374.