Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.gvs.no
E-post:
vggvs.no
Hovednummer:
61 13 35 55
Besøksadresse:
Thomasdalen 2
2818 Gjøvik
Postadresse:
Thomasdalen 2
2818 Gjøvik

Informasjon

Velkommen til Gjøvik Varme & Sanitær AS

I 1964 startet vi rørleggerbedrift på Gjøvik. Mye har skjedd siden da, men lidenskapen for kvalitet og nære kunderelasjoner har bestått, om ikke blitt styrket. Vårt hjertebarn er vannbåren varme og vi installerte vårt første anlegg i 1982.

Det enkle svaret er at vi gjør alt rørleggerarbeid. I over 55 år har vi vært den foretrukne rørleggeren i Gjøvik, og jobber i dag for privat- og proffmarkedet i Gjøvik, Toten, Land, Hadeland og Valdres-området.

Fordi vi har stor kompetanse kan vi løse de fleste problemer raskt og med kun egne folk. Vi hjelper deg uansett om krana lekker, eller om du skal bygge et nytt hus.

Det er viktig for oss å ha klar og tett kommunikasjon med kundene. Slik sikrer vi forutsigbarhet og trygghet

Vi fikser badet

Vi leverer alt du trenger for å pusse opp eller bygge nytt vaskerom eller baderom. Med våre kvalitetsprodukter kombinert med våre erfarne og faglærte håndverkere, er du garantert et funksjonelt og delikat baderom.

Komplette løsninger

Vi utfører alle fag: Snekker, rørlegger, elektriker og flislegger, slik at du kun forholder deg til Arve Hagen og GVS. Vi gjør prosjekter i hus, hytte, næringsbygg og industribygg. I tillegg ordner vi utvendig vann og avløp, grøfter, brønner, tilknytning av vann og avløp, samt alle typer serviceavtaler.

Assemblin

Vi er en del av Assemblin som er en av de største rørentreprenørene i Norden.

Organisasjon

Gjøvik Varme og Sanitær er heleid av morselskapet Assemblin Innlandet AS.

Foretaksinformasjon

Gjøvik Varme og Sanitær AS har organisasjonsnummeret 917593663.