Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.basutleie.no
E-post:
post.gjovikbasutleie.no
Hovednummer:
909 82 620
Besøksadresse:
Kontrollveien 1
2827 Hunndalen
Postadresse:
Kontrollveien 1
2827 Hunndalen

Informasjon

BAS Maskinutleie ble etablert i 2008, og fusjonerte med Kruse Smith AS sine 6 lager i 2015.  Vi har nå 11 lagere fra Trondheim i nord til Haugesund i vest.  Selskapet har siden etableringen hatt en jevn omsetningsvekst, og har i alle år levert positive tall. Selskapet omsatte i 2013 for 145,4 mill NOK.

BAS Maskinutleie tilbyr utleie av maskiner og utstyr til prosjekter innen bygg og anlegg. Vi kan tilby et bredt spekter av maskiner og utstyr fra kjente leverandører. Vårt utvalg av maskiner og utstyr passer til større og mindre byggeprosjekter. Vi har våre egne håndverkere som utfører fagarbeid relatert til rigging av brakker, provisoriske strømanlegg, kraner og anlegg for byggvarme. 

BAS Maskinutleie er lokalisert fem steder på Østlandet, i Sør-Trøndelag, på Sørlandet og på Jæren. Vi har avdelinger på Hof, Grålum, Lindeberg, Gjøvik, Elverum, Trondheim, Kragerø, Arendal, Kristiansand, Karmøy og på Klepp . Avdelingene har etablert et godt samarbeid, noe som gjør at vi har tilgang på ekstra ressurser om det skulle være nødvendig. BAS Maskinutleie har en organisering som gjør det mulig for oss å tilby god service til svært konkurransedyktige priser. Vi vedlikeholder og reparerer eget utstyr. I dag jobber det 109 dyktige fagfolk i selskapet. De har alle lang relevant bransjeerfaring.

På Gjøvik i Oppland har BAS Maskinutleie en avdeling som består av 9 personer. De kan blant annet tilby spesialkompetanse på elektro, brakker, provstrøm, byggheiser, stillas, lift, anleggsmaskiner og byggvarme. 

 

Foretaksinformasjon

Bas Maskinutleie AS avd Gjøvik har organisasjonsnummeret 994240803 og er registrert under bransjene Anleggsmaskiner og -utstyr og Maskinutleie.