Kontakt oss

E-post:
poststkfinans.no
Hovednummer:
22 72 60 50
Besøksadresse:
Østensjøveien 36
0667 Oslo
Postadresse:
Østensjøveien 36
0667 Oslo

Informasjon

Lånemegleren - Vi hjelper deg med å samle gjeld 

 

Lånemegleren.no er en låneagent som kan hjelpe deg med refinansiering av gjeld. Vi har flere års erfaring med å formidle refinansiering til norske kunder og har opparbeidet oss mye kunnskap. I tillegg så samarbeider vi med flere norske banker som gjør det mulig for oss å videreformidle et konkurransedyktig tilbud på refinansiering. 

 

Hvordan søker jeg om refinansiering hos Lånemegleren?

Det å søke om refinansiering kan være litt knotete men vi har gjort det til en god opplevelse. Vi guider deg igjennom alle punktene, fra start til slutt. 

1. Fylle ut søknad om din økonomi

2. Bankene vurderer din søknad 

3. Vi formidler tilbudene om refinansiering videre til deg

4. Du velger det som passer best din økonomi 

 

Refinansiering kan være litt forvirrende og vanskelig. Derfor er våre kundeveiledere alltid tilgjengelig for deg. Det betyr at uansett hva du trenger hjelp til så er vi der for deg.

 

 

Hvem kan søke om refinansierng hos Lånemegleren?

I utgangspunktet så kan alle med norsk statsborgerskap og skattepliktig lønn søke om refinansiering hos Lånemegleren. Bankene har alle forskjellige krav og regler som bestemmer om de kan gi deg et lån. Siden Lånemegleren samarbeider med så mange forskjellige banker så er du sikret å få en god vurdering etter å ha søkt igjennom Lånemegleren. 

 

Hvordan ta kontakt med Lånemegleren?

Den beste måten du kan ta kontakt med oss er å sende en epost til post@stkfinans.no. Da vil du få kontakt med en av våre kundeveiledere som vil kunne hjelpe deg med spørsmål som du måtte ha og eventuelt avtale tidspunkt for en telefonavtale.

Foretaksinformasjon

Lånemegleren har organisasjonsnummeret MT26262813.