Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.boligsmart.no/
E-post:
kontaktboligsmart.no
Hovednummer:
24 07 74 22
Besøksadresse:
Madserud allé 34
0274 Oslo
Postadresse:
Madserud allé 34
0274 Oslo

Informasjon

Boligsmart.no - Finn informasjonen du trenger for å gjøre smarte boligvalg

 

Boligsmart.no er en portal der du kan finne ut alt du trenger å vite før du begir deg ut på bygg- og renoveringsprosjekter i hjemmet. Innholdet vårt er skrevet for å gjøre det enklere for boligeiere å orientere seg om hvordan man går frem for å utføre ulike tiltak i hjemmet. Hos oss kan du lese om alt fra montering av solcellepaneler til hvordan du installerer vannbåren gulvvarme. Vi forteller det hva ulike tiltak koster, når du må søke til kommunen og hvordan du planlegger og gjennomfører en lengre renoveringsprosess. Har du spørsmål om hvordan du oppgraderer hjemmet, står vi klare med svar.

 

Et eksempel på hva du kan lære om på våre sider er artikkelen vår om service på varmepumper. Alle varmepumper har en begrenset levetid, og de fleste varer vanligvis mellom 10 og 15 år. Dette er imidlertid sterkt avhengig av hvordan varmepumpen monteres, vedlikeholdes og brukes. For at den skal kunne vare lengst mulig, er det en lur ide å gi varmepumpen nødvendig service og vedlikehold. 

 

I guiden kan du lese mer om hva som gjøres under service, hva servicen koster, når den trengs og hva slags vedlikehold du kan gjøre selv. Vårt håp er at denne artikkelen vil hjelpe deg med å velge den beste bedriften til å utføre servicen og sørge for at varmepumpen din lever lengst mulig.

 

Har du spørsmål om boligsmart.no eller hvordan du skal gå frem dersom ønsker å vedlikeholde eller oppgradere boligen? Se mer informasjon på Boligsmart.no eller send en epost til kontakt@boligsmart.no, så svarer vi deg så fort vi kan.

Foretaksinformasjon

Boligsmart.no har organisasjonsnummeret 924526130.