Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.aevieiendom.no/
E-post:
kontaktaevieiendom.no
Hovednummer:
22 10 50 00
Besøksadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo
Postadresse:
Parkveien 57
0256 Oslo

Informasjon

Aevi Eiendom
I Aevi Eiendom er vi opptatt av grønne verdier. Derfor har vi vår egen grønne satsning som vi har kalt Aevi Grønn. Det betyr at vi skal skape boligprosjekter, som ikke bare gir menneskene som skal bo der den aller beste boligen. Boligprosjektene våre skal også ha så liten påvirkning på miljøet som mulig.

De bærekraftige tiltakene våre
Prosjektene våre skal altså ikke bare være lønnsomme og resultere i boliger der familier kan leve i mange år. Vi ønsker også å gjøre vårt for å bidra til færre fotavtrykk på planeten vår. I den grønne satsningen vår har vi valgt å fokusere på enkelte områder, som blant annet:

  • Materialvalg Vi velger materialer utfra faktorer som produksjonsmetode, levetid og transportavstand. Vi bruker materialer som gir bedre inneklima og mindre behov for vedlikehold samt mindre sløsing av ressurser.
  • Energimerking Energimerket viser hvor energieffektiv en bolig er. Jo høyere merke, desto mindre energi bruker boligen. Dette er ikke bare vennlig mot miljøet, men også mot lommeboka. Vi følger kravene i byggeforskriftene, og installerer varmepumpe.
  • Grønne boliglån Mange banker tilbyr såkalte grønne boliglån når låntakeren kjøper bolig med høy energimerking. På denne måten bidrar vi direkte til at de som kjøper boligene våre får så gode betingelser på lånet sitt som mulig.
  • Klimaskog Vi planter nye trær som erstatning for de som brukes i boligene vi bygger. Vi er med i et prosjekt som heter Trefadder, og gjennom det er vi med på å plante miljøskoger i Norge. Prosjektet bidrar ikke bare til at det plantes trær, men også til at distriktene får arbeidsplasser.


Vi finansierer prosjektene våre gjennom folkefinansiering
Vi bygger, utvikler og selger boliger i områdene som i hovedsak grenser til Oslo. Her bygger vi både eneboliger, rekkehus og leiligheter for unge familier, som ønsker å bo både landlig og sentralt. Reiseveien til Oslo er på under en time, og i tillegg har de alt de trenger av butikker, skoler og barnehager i nærheten.

Boligene bygges i samarbeid med store leverandører, men vi finansierer dem på en måte som for mange er litt ny. Aevi Eiendom tar nemlig ikke opp lån i banken, men benytter seg av folkefinansiering. Det vil si at vi låner penger av helt vanlige mennesker i en gitt periode. Denne perioden er på 2 år, men det er selvfølgelig mulig å være med lenger.

Det minste lånebeløpet er på 500 000 kroner, og for dette betaler vi fast 8 % p.a rente hver måned helt til låneperioden er over. Da betaler vi også selve lånebeløpet tilbake. Dette er med andre ord en utmerket måte for folk som har penger til overs å investere i eiendom. Fordelen for oss er at vi kommer raskere i gang med prosjektene våre.

Evig tid
Aevi Eiendom har hentet navnet sitt fra det latinske ordet aevus, som betyr evig tid, levetid og generasjon. Det er fordi vi har en visjon om å skape et hjem for generasjoner. Et hjem der familier kan slå rot. Gjennom folkefinansieringen kan du også være med på denne visjonen.

Sosiale profiler:
Linkedin Facebook Pinterest

Foretaksinformasjon

Aevi Eiendom AS har organisasjonsnummeret 921549091.