Kontakt oss

E-post:
gannbilverkstedyahoo.no
Hovednummer:
51 66 63 20
Besøksadresse:
Vågsgata 43
4306 Sandnes
Postadresse:
Vågsgata 43
4306 Sandnes

Informasjon

Vi utfører service, mekaniske reparasjoner og EU-kontroll på alle bilmerker ved vårt bilverksted. Vår ambisjon er å bli bilistens foretrukne valg. Dette skal vi klare gjennom høy kompetanse og effektivitet hos våre medarbeidere, og ved å sette deg som kunde i fokus.

Vårt bilverksted er utstyrt med bransjens aller beste instrumenter og verktøy, noe som gjør oss til en innovativ, tidsbesparende og effektiv partner for deg. Vi har et dedikert team, som hele tiden kurses for å styrke kunnskaps- og kompetansenivået innen f. eks. elbil, hybrid- og elektronikkfeltet. Hos oss får du den beste kundeservicen, gode kvalitetsprodukter og de rette løsningene til din bil. Ring oss eller kom innom for en oversikt over vår kapasitet og priser. Vi er her for deg!

En kjede i vekst

Carfix har en rekke ulike bilverksteder lokalisert i sentrale deler av Vestlandet: Nærmere bestemt Vik i Sogn, Fitjar, Os, Paradis, Sandnes, Åsane og Stord. Alle våre verksteder er godkjente, og har fokus på alle typer av service av allebilmerker. Hovedoppgaven til våre mekanikere er å diagnostisere, utbedre og komme med anbefalinger som sikrer at din bil er trygg på veien til enhver tid, og til alle årstider.

Foretaksinformasjon

Gann Bilverksted AS har organisasjonsnummeret 984014198.