Kontakt oss

E-post:
kundeserviceloans.no
Hovednummer:
Besøksadresse:
Grundingen 6
0250 Oslo
Postadresse:
Gamle Kongeveg 36
7604 Levanger

Informasjon

Loans.no tilbyr de beste og billigste forbrukslån for de som bor i Norge.

 

Loans.no er en innovativ sammenligningstjeneste du kan benytte for å sammenligne de billigste lånene og kredittkortene, slik at du får best mulig oversikt. Tjenesten koster ingenting og er helt uforpliktende.

 

Du trenger bare å velge det beløpet du ønsker å låne, så vil vi gjøre jobben for deg ved å sammenligne de ulike alternativene for deg.

  

Hos oss kan du også sammenligne ulike refinansieringslån. Med en refinansiering kan du samle kredittkortgjeld og andre smålån til ett lån, og få bedre oversikt over hverdagsøkonomien. Du vil vanligvis få en lavere rente og bedre betingelser enn det du har fra før når du tar opp et nytt lån for å betale ned andre dyre smålån. En refinansiering kan derfor bidra til en enklere og mer lønnsom hverdag. Loans.no gir deg en enkel oversikt over ulike aktører slik at du på enklest mulig måte kan søke om et refinansieringslån.

 

Vi tilbyr deg i tillegg en god oversikt over de beste kredittkortene som er på markedet. Da kan du enklere velge det kredittkortet som passer din økonomi best.

 

Hos Loans.no har vi en nedbetalingskalkulator. Denne kan være veldig nyttig for deg som vil lage din egen nedbetalingsplan. Vår nedbetalingskalkulator er svært brukervennlig, slik at du slipper å bruke unødvendig med tid på å få generert nedbetalingsplanen din. Ved å benytte vår nedbetalingskalkulator, kan du velge selv hvilken nedbetalingsmetode du vil ha. Da kan du enkelt begynne med nedbetalingen av lånet samtidig som du sparer masse penger. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne flere typer lån:

 

Eksempel: Nominell rente 11.39 %, effektiv rente 12.71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

 

Slik gjør du når du henter inn tilbud på ulike lån fra flere aktører på Loans.no:

  1. Velg ønsket låntype
  2. Oppgi nødvendig informasjon
  3. Loans.no sammenligner våre samarbeidspartnere som tilbyr lån basert på dine ønsker
  4. Til slutt bestemmer du selv hvilket lån du ønsker å akseptere av tilbudene du har fått

 

 For å gjøre din økonomiske hverdag enklere kan du også bruke andre tjenester fra oss.

 

Forbrukslånkalkulator

 Benytt deg gjerne av vår forbrukslånkalkulator. Hensikten med denne kalkulatoren er å hjelpe deg med å beregne kostnadene på lånet ditt. Da får du bedre oversikt, og kan enkelt velge det lånet som passer deg og din økonomi best.

 

Om oss

 Loans.no er en kommersiell satsning fra Banqr AS. Loans samarbeider med Regnr og Skattesjekk.

 Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

 

Foretaksinformasjon

Loans.no har organisasjonsnummeret 816039142.