Kontakt oss

E-post:
supporteksperten.com
Hovednummer:
Besøksadresse:
Grundingen 6
0250 Oslo
Postadresse:
Gamle Kongeveg 36
7604 Levanger

Informasjon

Loans.no tilbyr de beste og billigste forbrukslån for de som bor i Aura.

 

Loans.no er en sammenligningstjeneste som du kan benytte deg av for å finne de billigste lånene og kredittkortene. Vi tilbyr deg en best mulig oversikt slik at du kan finne og velge det beste lånet for din økonomiske situasjon. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Du taster inn det lånebeløpet du trenger, så gjør Loans.no jobben for deg ved å sammenligne og finne ulike alternativer.

 

Du kan også benytte deg av Loans.no for å sammenligne refinansieringslån. Dersom du disponerer mer enn ett lån, kan refinansiering ofte være gunstig. Ved å refinansiere all gjelden til ett lån slipper du dobbelt opp med gebyrer og avgifter. Om du tar opp dette lånet i forbrukslån eller boligkreditt vil det ha samme effekt på økonomien, den blir enklere å forholde seg til. Du trenger ikke å tenke på at flere regninger hver måned må betales. Du kan i stedet sette opp et autotrekk og bare å betjene det ene beløpet. Dette fører til at det blir enklere å både budsjettere og betale ned på gjelden din. I dag betaler du kanskje renter på både kredittkort og lån uten sikkerhet? Ved å samle opp lånene kan du i stedet bruke disse pengene på avdrag.

 

Loans.no gir deg en enkel oversikt over ulike aktører slik at du på enklest mulig måte kan søke om et refinansieringslån.

 

Loans.no sammenligner også kredittkort. Hos oss får du en god oversikt over de beste kredittkortene på markedet, slik at du kan velge det kortet som passer din økonomi best.

 

Hos oss kan du også benytte deg av en nedbetalingskalkulator. En slik kalkulators hensikt er å vise deg hvor mye ekstra nedbetaling faktisk betyr for de totale låneutgiftene. En nedbetalingskalkulator er spesielt nyttig for deg som skal lage din egen nedbetalingsplan for å effektivisere nedbetalingen. Da kan du enkelt starte nedbetalingen samtidig som du sparer penger. Tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne flere typer lån:

 

 

Eksempel: Nominell rente 11.39 %, effektiv rente 12.71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

 

Slik gjør du når du henter inn tilbud på ulike lån fra flere aktører på Loans.no:

 

1. Velg ønsket lånetype

2. Oppgi nødvendig informasjon

3. Loans.no sammenligner våre samarbeidspartnere som tilbyr lån basert på dine ønsker

4. Til slutt bestemmer du selv hvilket lån du ønsker å akseptere av tilbudene du har fått

 

For å gjøre din økonomiske hverdag enklere kan du også bruke andre tjenester fra oss.

 

Forbrukslånkalkulator

 

Ved å benytte en forbrukslånkalkulator vil du få en god oversikt over hvor mye du kan forvente å betale på lånet i måneden, dette er et unikt verktøy som viser deg det beste tilbudet for deg. Loans.no sin forbrukslånkalkulator hjelper deg å finne den beste lånetilbyderen og det beste tilbudet for din økonomiske situasjon.

 

Om oss

 

Loans.no er en kommersiell satsning fra Banqr AS.

 

Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet. Noen banker sjekker deg opp i skattelistene før de gir deg lån.

 

Foretaksinformasjon

Eksperten.com/no har organisasjonsnummeret 816039142.