Kontakt oss

E-post:
kundeserviceloans.no
Hovednummer:
.
Besøksadresse:
Grundingen 6
0250 Oslo
Postadresse:
Gamle Kongeveg 36
7604 Levanger

Informasjon

Loans.no tilbyr de beste og billigste forbrukslån for de som bor i Innlandet.

 

Sammenligningstjenesten Loans.no kan du benytte deg av dersom du ønsker å finne de billigste lånene og kredittkortene. Hos oss får du en svært god oversikt slik at du kan finne det beste lånet for din økonomi. Tjenesten er kostnadsfri og helt uforpliktende.

 

Alt du trenger å gjøre er å legge inn ønsket lånebeløp, så vil Loans.no gjøre jobben for deg ved å sammenligne flere ulike alternativer.

 

Du kan også benytte deg av Loans.no for å sammenligne refinansieringslån. Poenget med refinansiering er at du skal få bedre vilkår på lånene dine enn de du har i dag. Da blir det billigere å betjene gjelden, og du kan bruke mer penger på månedsavdragene.

Tommelfingerregelen når det kommer til gjeld uten sikkerhet er at et større lånebeløp betyr en lavere rente. Det betyr at det er svært lite gunstig å ha gjelden sin på mer enn ett sted. Da betaler du dobbelt opp med både termingebyrer og renter. Loans.no gir deg en enkel oversikt over ulike aktører slik at du på enklest mulig måte kan søke om et refinansieringslån.

 

Dersom du er ute etter et kredittkort, er Loans.no midt i blinken for deg. Vi tilbyr deg en god oversikt over de beste kredittkortene som finnes på dagens store marked, slik at du kan velge det kredittkortet som passer best til din økonomi.

 

På våre nettsider vil du også finne en nedbetalingskalkulator. Kalkulatoren har til hensikt å vise deg hvor mye ekstra nedbetaling faktisk betyr for de totale låneutgiftene. Denne kalkulatoren er svært nyttig for deg som skal lage din egen nedbetalingsplan. Med en nedbetalingsplan kan du enkelt starte nedbetalingen samtidig som du sparer penger, og tjenesten er gratis og helt uforpliktende.

 

Hos Loans.no kan du sammenligne flere typer lån:

 

Eksempel: Nominell rente 11.39 %, effektiv rente 12.71 %, 150 000 kr, o/5 år, kostnad 49 237. Totalt 199 237

 

Slik gjør du når du henter inn tilbud på ulike lån fra flere aktører på Loans.no:

  1. Velg ønsket låntype
  2. Oppgi nødvendig informasjon
  3. Loans.no sammenligner våre samarbeidspartnere som tilbyr lån basert på dine ønsker
  4. Til slutt bestemmer du selv hvilket lån du ønsker å akseptere av tilbudene du har fått

 For å gjøre din økonomiske hverdag enklere kan du også bruke andre tjenester fra oss.

 

Forbrukslånkalkulator

 Ved å benytte en forbrukslånkalkulator vil du få en god oversikt over hvor mye du kan forvente å betale på lånet i måneden, dette er et unikt verktøy som viser deg det beste tilbudet for deg og din økonomi. Bruk vår forbrukslånkalkulator til å regne ut hvor mye forbukslånet vil koste, hvor lang tid det tar å nedbetale lånet og hvor mye du må betale i måneden.

 

Om oss

 Loans.no er en kommersiell satsning fra Banqr AS. Loans samarbeider med Regnr og Skattesjekk.

 Vi sammenligner kun banker som er lisensierte finans- og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

 

Foretaksinformasjon

Loans.no har organisasjonsnummeret 816039142.