Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.crewmedia.no
E-post:
postcrewmedia.no
Hovednummer:
986 39 077
Besøksadresse:
Middelthuns gate 21 C
0368 Oslo

Informasjon

Vi skaper verdier for våre partnere

 

Crew Media er et hybrid markedsføringsselskap. Vi tilbyr annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse. 

 

 

Crew Media bistår mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum. Vi er et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

 

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av alle markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

 

Vi har blant annet laget en sammenligningstjeneste for beste forbrukslån. Du kan også prøve får forbrukslånskalkulator for å se hvor mye et forbrukslån vil koste deg.

 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene. Se for eksempel Dagbladet lån som er en av våre mest effektive partnersider.  

Spesialist i lånesegmentet

Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser for brukere som ønsker å låne penger. Tjenestene er utviklet med fokus på SEO og konverteringer og gir samtidig brukeren en fin oversikt og informasjon om ulike tilbydere av lån og finansiering.

 

Du kan søke om flere forskjellige typer lån:

 

Er du en aktør i lånesegmentet som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg. Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

En moderne mediebedrift

Vårt mål er å være en moderne mediebedrift på tvers av bransjer. Dette får vi til med høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett. Ønsker din bedrift å se på mulighetene for å utnytte dine kommersielle flater innen lån uten sikkerhet? Kontakt Crew Media i dag for en uforpliktende prat.

 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

 

Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Middelthuns gate 21 C, 0368 Oslo

Telefonnummer: 986 39 077

Epost: post@crewmedia.no

Foretaksinformasjon

Crew Media AS har organisasjonsnummeret 922128111.