Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.crewmedia.no
E-post:
postcrewmedia.no
Hovednummer:
986 39 077
Besøksadresse:
Middelthuns gate 21 C
0368 Oslo

Informasjon

Effektive partnersider for noen av landets største nettsider

Crew Media bistår mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum. Vi er et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

 

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av alle markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

 

Vi tilbyr annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse. 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene. Se for eksempel Dagbladet sin sammenligningsside for lån aller ABCnyheter noen av våre mest effektive partnersider.  

Spesialist i lånesegmentet

Lånesegmentet er et krevende felt å arbeide med. I Norge har vi et strengt lovverk for annonsering av låneprodukter som legger begrensninger på kommunikasjonen, samtidig som vi vil sørge for at potensielle kunder får svar på alle sine spørsmål. På våre sider finner du nyttig info samt råd og tips når du skal låne penger.

 

Vi har utviklet flere vellykkede partnersider for noen av landets største aviser.

 

Våre tjenester koster ingenting og er helt uforpliktende. Du kan søke om flere forskjellige typer lån:

  •         Boliglån
  •         Mikrolån
  •         Beste forbrukslån
  •         Blancolån
  •         Billån
  •         Omstartslån
  •         Kredittlån
  •         Lån på dagen
  •         VPN
  •         Refinansiering

 

 Er du en aktør i lånesegmentet som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg. Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

En moderne mediebedrift

Vårt mål er å være en moderne mediebedrift på tvers av bransjer. Dette får vi til med høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett uansett om du arbeider med lån med sikkerhet eller lån uten sikkerhet

 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.

 

Tjenestene sammenligner kun banker som er lisensierte finans og kredittselskaper regulert av Finanstilsynet.

 

Eksempelrente: 7,90% nominell rente. Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Kontaktinformasjon

Adresse: Middelthuns gate 21 C, 0368 Oslo

Telefonnummer: 986 39 077

 Epost: post@crewmedia.no

Foretaksinformasjon

Crew Media AS har organisasjonsnummeret 922128111.