Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.meglersmart.no/
E-post:
kontaktmeglersmart.no
Hovednummer:
24 07 74 22
Besøksadresse:
Madserud allé 34
0274 Oslo
Postadresse:
Madserud allé 34
0274 Oslo

Informasjon

Meglersmart.no- Få tilbud fra flere eiendomsmeglere på Jevnaker, Ringerike og Hole

 

Er du på jakt etter eiendomsmegler på Ringerike? Spar tid og penger - meglersmart.no er en effektiv måte å få tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg. Meglersmart.no er en tjeneste som på en litt smartere måte kobler deg med eiendomsmeglere som er interessert og kvalifisert til å selge nettopp din bolig. Kom i kontakt med flere meglere, og velg megleren som gir best helhetsinntrykk. 

 

I fjor ble det formidlet mer enn 31.500 boliger i Viken fylke. Vederlaget til megler lå i snitt på 60.400,- ifølge tall fra Finanstilsynet. Viken har med dette det nest høyeste snittvederlaget i landet. Bare Oslo har høyere snittvederlag. Det er hevet over enhver tvil at det koster penger å selge eiendom. Det er imidlertid viktig å vurdere andre ting en pris, som meglerens kompetanse og erfaring, når du henter tilbud fra meglere. I Meglersmart.no ønsker vi å forenkle denne prosessen.

 

Meglersmart.no er opptatt av å samle de beste eiendomsmeglerne i ditt nærområde. Tjenesten dekker i dag blant annet Jevnaker, Ringerike og Hole. Vårt mål er å gjøre det enkelt å finne riktig megler til ditt boligsalg.

 

Er du eiendomsmegler og ønsker å bli en del av Meglersmart.no? Ta kontakt med oss på + 47 24 07 74 22 eller send en epost til bedrift@meglersmart.no hvor du forteller kort om din erfaring og geografisk nedslagsområde. 

Foretaksinformasjon

Meglersmart.no - Ringerikes Blad har organisasjonsnummeret 924526130.