Kontakt oss

Hjemmeside:
http://gusterudbygg.no/
E-post:
postgusterudbygg.no
Hovednummer:
978 38 070
Besøksadresse:
Sundgata 3
2080 Eidsvoll
Postadresse:
Sundgata 3
2080 Eidsvoll

Informasjon

Bli inspirert av våre arkitekttegnede hus! 

Vi i Gusterud Bygg AS vil hjelpe deg å finne ditt drømmehus!  Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Vi håper du finner inspirasjon til ditt fremtidige hjem hos oss, og minner om at vi tilpasser ditt hus akkurat slik du vil ha det, og at de fleste modeller kan tilpasses både flat og skrå tomt!  Vi har lang og bred erfaring  i bransjen og vårt mål er at du skal få bygge ditt nye hjem!

 

BYGG INN I FREMTIDEN

Gusterud Bygg ble stiftet i mars 2008, men etter tre års drift ble vi forhandler av VestlandsHus, og siden den gang har vi satt våre fotavtrykk med trygghet og kvalitet. Selskapet hadde 10-årsjubileum i 2018, så det er tid for å reflektere over hvordan reisen har vært så langt og hva fremtiden vil bringe.

I løpet av de første 10 årene, har vi satt opp over 60 hus på Øvre Romerike, og vårt fokus er å bygge hjem som er idéelle når du flytter inn og som er bygget for å gi deg glede i alle årene som kommer. Derfor har vi alltid lagt flid i detaljene og håndverket, og likeså benytter vi kun anerkjente leverandører.

VestlandsHus er godt etablert, med over 50 forhandlere fordelt i vårt landstrakte land. Vi i Gusterud Bygg har hovedsakelig Eidsvoll, Ullensaker, Nannestad, Hurdal, Nes (akershus), Sørum, Skedsmo, Fet, Lørenskog, Nittedal, Gjerdrum og Rælingen som vårt dekningsområde. Denne utviklingen har vært mulig takket være gode samarbeids-partnere i lokalområdet og ikke minst gode kollegaer som gjør oss til et sammensatt og dyktig team. Det er fokus på kvalitet, trygghet, kundeservice og å ha det gøy på jobben som har muliggjort denne reisen. Hva så med de neste 10 årene?

Gusterud Bygg skal selvsagt opprettholde og utvikle sin unike posisjon på Øvre Romerike når det kommer til boligbygging. Vi skal være her for dere i fremtiden, og vi må jobbe hver dag for å utvikle selskapet på de rette områdene. Ut i fra dette perspektivet så satser selskapet veldig på at du skal føle at du «endelig er hjemme», når du har flyttet inn i den nybygde boligen.

Gusterud Bygg vil også de neste årene satse stort på bo- miljøet. Med det, mener vi å gå foran, å lage gode løsninger som tilpasser hvordan vi lever og ønsker å leve. Og ikke minst hva som er godt å leve i. Den andre siden av miljø som også er viktig å ta med seg, når vi ser fremover er avfallshåndtering, gjenbruk og satsing på miljøvennlige løsninger og produkter.

Som Daglig leder i Gusterud Bygg AS er jeg veldig heldig. Jeg personlig får jobbet med eiendom, utvikling, menneskers fysiske -og konstruktive prestasjoner, samt få tillit til å håndtere ekstremt store verdier. Store verdier som betyr mye for oss og hver enkelt familie som ønsker en forskjell, noe bedre, noe mer tilpasset dem, noe de har vært med på å skape selv, noe nytt.

 

Christoffer Gusterud
Daglig leder

Foretaksinformasjon

Gusterud Bygg AS har organisasjonsnummeret 996487857.