Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.arturbygg.no
E-post:
arturarturbygg.no
Hovednummer:
979 75 375
Besøksadresse:
Gråtrostvegen 12
2032 Maura
Postadresse:
Gråtrostvegen 12
2032 Maura

Informasjon

Bred erfaring fra byggenæringen, kunnskap om markedet og stadige utskiftinger i tråd med nye trender har gjort oss i stand til å tilby tjenester av høy kvalitet. Artur Bygg og Eiendom AS jobber for kunder som ikke har tid til å administrere sine egne prosjekter og som ikke er i stand til å finne en passende bolig på bruktmarkedet. La oss bygge huset ditt og vær sikker på at bygningen blir ferdig til avtalt tid og at avtalen blir fulgt til punkt og prikke.

Boligbygging
Boligbygging er en kompleks og fler-trinns prosess som må nøye planlegges. Som en svært erfaren bedrift er Artur Bygg og Eiendom AS i stand til å enkelt takle dette og bygge ditt drømme hjem.

Murerarbeid
Vi kan tilby profesjonelt og omfattende murerarbeid fra bygging av bærende vegger og skillevegger, til tak og annet arbeid knyttet til det å reise et bygg. Dette er den viktigste delen av å bygge ethvert hus, derfor legger vi stor vekt på at dette utføres pålitelig og trygt.

Renovering
Artur Bygg og Eiendom AS spesialiserer seg innen renovering av bygninger. Vi renoverer fasader, tak og andre bygningsdeler. Artur Bygg og Eiendom AS bruker materialer av høyeste kvalitet og vi garanterer holdbarhet på arbeidet vi utfører.

Flising
Flislegging er uunnværlig når man bygger ett hus eller pusser opp en leilighet. Flislegger prosessen må alltid starte med å planlegge layouten, bestemme aksen man skal legge, beregne skjøteledd og tørrlegging av fliser på gulv.

Kjøkken
Artur Bygg og Eiendom AS tilbyr både klassiske og moderne møbler. Alle vil finne noe som passer for seg til fornuftige priser og av beste kvalitet. Besøk vårt prosjekt fotogalleri.

Maling
Artur Bygg og Eiendom AS maler både fasader og innendørs vegger. Artur Bygg og Eiendom AS vil hjelpe deg med å velge maling av beste kvalitet og vi vil bruke den beste overflatebehandling. Våre tjenester vil garantert gjøre deg fornøyd.

Foretaksinformasjon

Artur Bygg og Eiendom AS har organisasjonsnummeret 912167704.