Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.123regnskap.no/
E-post:
post123regnskap.no
Hovednummer:
64 98 88 90
Besøksadresse:
Storgata 22
1440 Drøbak
Postadresse:
Storgata 22
1440 Drøbak

Informasjon

OM OSS
1-2-3 Regnskap AS, ble stiftet i 2002.

Vi er et lokalt regnskapsbyrå som tilbyr de fleste regnskapstjenester, samt at vi også tilbyr regnskaps programvare for små og mellomstore foretak.

Regnskap fra A til Å
Gjennom å sette bort regnskapet som ikke ligger i kjerneområdet, frigjøres verdifulle ressurser og tid til å fokusere på mer inntektsbringende deler av bedriften. Eksempler på prosesser som kan settes bort er alt  som har med leverandørfakturaer å gjøre, slik som skanning av bilag for å gjøre de elektronisk, mottak og fordeling av elektroniske fakturaer. Det er fullt mulig å sette bort bort bokføring av bilag og rapportering av regnskapstall. Lønn er også blitt et område som for mange virksomheter har vist seg svært nyttig og sette bort til spesialister. Kunden leverer regnskapsmaterialet til 1-2-3 Regnskap og vi leverer regnskap, lønn, årsoppgjør og selvangivelse ut fra avtale.

Konsulentbasert
Du velger selv hva du ønsker å utføre av regnskapsarbeider.

Vi kan bistå på en nettbasert løsning eller vi kan komme til ditt kontor å jobbe sammen med deg på ditt regnskapsprogram evt. gi deg gode tips og råd eller generell hjelp med ditt regnskap. Er du f.eks ute etter et egnet fakturasystem som passer for din bedrift, er vi behjelpelig med å finne en løsning som gjør hverdagen din enklere. Det finnes webbaserte økonomisystemer vi anbefaler for SMB bedrifter, som gjør at du kan ta deg av det daglige selv, også kan vi bistå med det periodiske, offentligrapportering, samt årsoppgjør og selvangivelse. Få full kontroll over utestående, utgifter, m.m.

Foretaksinformasjon

En To tre regnskap AS har organisasjonsnummeret 985076707.