Kontakt oss

Hjemmeside:
https://www.gk.no/fag-losninger/fag/elektro/lil...
E-post:
post.elektro.lillehammergk.no
Hovednummer:
61 25 60 50
Faks:
61 25 60 51
Besøksadresse:
Industrigata 31B
2619 Lillehammer
Postadresse:
Postboks 1199
2605 Lillehammer

Informasjon

GK Elektro Lillehammer, tidligere El-Installasjon Lillehammer, er en del av GK Elektro AS og leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, offentlige institusjoner, industri og næringsbygg, og dekker hele Lillehammer og omegn.

 

Privat/borettslag/sameier

Vi leverer alt av elektrikerarbeider til bolig, borettslag, sameier etc både til nye og eksisterende bygg, herunder boliginstallasjon, varme, rehabilitering, sikringsskap, innen- og utendørsbelysing, varmepumper, solcelleanlegg, elbil-lader, el-kontroll, el-sjekk, brann- og innbruddsalarm. Send inn din forespørsel i dag.

 

Bedrift/næring/proff

Vi leverer alt av elektrikerarbeider til skoler, offentlige institusjoner, industri, datahaller og næringsbygg herunder tavler, innen- og utendørsbelysing, nødlys, brannalarm, sikkerhet, innbruddsalarm, adgangskontroll, porttelefon, tele/data, veilys, internkontroll og serviceavtaler. Send inn din forespørsel i dag.

 

Energibesparende tiltak

Vi har bred kompetanse og erfaring innen energibesparende tiltak og leverer (med og uten finansiering) for eksempel solcelleanlegg, energibesparende styring av lys og bytte til energibesparende belysning. Sammen med de andre fagene i GK kan vi skreddersy totaltekniske løsninger for energibesparing for dine bygg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende vurdering av ditt anlegg.  

Foretaksinformasjon

GK ELEKTRO LILLEHAMMER AS har organisasjonsnummeret 877058972.