Kontakt oss

Hjemmeside:
http://www.frykmankramer.no
E-post:
advokatfrykmankramer.no
Hovednummer:
22 99 47 00
Besøksadresse:
Rådhusplassen 31
1430 Ås
Postadresse:
Rådhusplassen 31
1430 Ås

Informasjon

Trenger du advokat?

Dyktige og hyggelige advokater som hjelper med rådgivning, klage, forhandling og rettssak. Ta kontakt for en uforpliktende samtale

 

VÅRE RETTSOMRÅDER

Våre advokater er generalister, i den forstand at vi opp igjennom årene har arbeidet med saker innenfor de fleste rettsområder. Tanken er at et bredt erfaringsgrunnlag for den enkelte jurist, gjør oss i stand til å trekke linjer mellom fagfeltene. Det innebærer at vi kan analysere klientens behov for rettshjelp i et bredere perspektiv, og effektivt løse problemer med kunnskap og kreativitet.

Men i den enkelte sak trenger man ekspertise, og vi har derfor valgt ut noen rettsområder som vi særlig fokuserer på. Disse områdene vil vi presentere nærmere i menyen til venstre.

Vi vil også kunne påta oss oppdrag på fagområder som ikke er nevnt. Sannsynligheten er stor for at en av våre advokater har kunnskap og erfaringer fra lignende saker

Når du tar kontakt med oss, vil vi finne frem til den advokaten som har de beste forutsetningene for å gi deg den hjelpen du trenger.

 

* * *

 

 

Foretaksinformasjon

Frykman Kramer Advokatfirma AS har organisasjonsnummeret 989746944.