Kontakt oss

Hjemmeside:
http://slettaelvagrendehus.no
E-post:
utleieslettaelvagrendehus.no
Hovednummer:
995 30 348
Besøksadresse:
Karveslettvegen 51
9102 Kvaløysletta
Postadresse:
Postboks 4009, Kvaløysletta
9279 Tromsø

Informasjon

Slettaelva Grendehus SA leies ut til små og store arrangementer. Huset ligger i skolegården til Slettaelva skole.

Festsalen er på 110 kvm og praktisk utformet. Lokalet er lyst og trivelig med store vinduer mot øst. Utformingen av lokalet gjør at det egner seg godt både for større og mindre selskaper. Festsalen har også scene og musikkanlegg av god standard. Kjøkkenet er 15 kvm stort, er godt utstyrt og har dekketøy til 80 personer. Ved arrangement som venter flere gjester kan det gjøres avtales om ekstra dekketøy mot tillegg i prisen. Vi anbefaler ikke selskap med mer enn 100 gjester i våre lokaler. Kjøkkenet har også eget kjølerom med god hylleplass.

 

Grendehuset har to ordinære toalett og et toalett tilpasset rullestolbrukere. Her er det også stellebord. For øvrig er tilgjengeligheten god, da grendehuset ikke har trapper.

Det er parkeringsplass i tilknytning til skolen/barnehagen og busstopp rett over veien fra grendehuset.

På grendehusets hjemmeside (http://slettaelvagrendehus.no/) finner du en kalender som viser når lokalene er ledige, utleiebetingelser og flere bilder fra lokalene.

Slettaelva Grendehus eies av en sammenslutning av alle som eier bolig på Slettaelva. Grendehuset drives av et styre som velges ved årsmøter, og består av andelseiere som jobber på frivillig basis. I tillegg er det ansatt en utleieansvarlig i 25 % stilling.

 

Alle forespørsler/bestillinger gjøres per e-post til utleie@slettaelvagrendehus.no

Ved forespørsel om leie ber vi om at du oppgir ønsket leiedato, navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato, type arrangement og hvor mange gjester du regner med.  

Foretaksinformasjon

Slettelva Grendehus SA har organisasjonsnummeret 883516052.